رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان:

بازار به طور حتم به سمت ثبات می‌رود

عصر کالا- رئیس سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان گفت: وجود کالا در غیر از انبار‌های اعلام شده، احتکار محسوب می‌شود.

شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸:۰۰

بازار به طور حتم به سمت ثبات می‌رود

به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، سید محمود نوابی در بخش خبری 21 شبکه یک سیما با بیان اینکه اطلاعات 510 هزار انبار در کشور در سامانه قرار داده شد، افزود: اگر کسانی کالایی در غیر از این انبارها داشته باشند، ظن قاچاق، و احتکار محسوب می شود.

وی گفت: در 4 ماهه نخست امسال 118 هزار بازرسی از انبارها داشتیم که از این تعداد در حوزه کالای قاچاق 3 هزار پرونده به ارزش 15 میلیارد تومان تشکیل شد.

نوابی افزود: در حوزه بازرسی های بازار نیز یک میلیون بازرسی انجام و 46 هزار پرونده به ارزش 189 میلیارد تومان تشکیل شد.
وی با بیان اینکه اختیارات سازمان تعزیرات باید افزایش یابد و حکم های این سازمان برای اثرگذاری بازرسی ها سریع صادر شود گفت: از 28 خرداد همه کالاها و خدمات باید زیر 10 درصد افزایش قیمت داشته باشند و اگر مردم خلاف این موضوع را دیدند با سامانه 124 تماس بگیرند.
نوابی افزود: چرخه تأمین سبد غذایی و کالاهای مورد نیاز مردم تحت نظارت و کنترل کامل است.
وی گفت: در زمینه اختصاص ارز 4 هزار و 200 تومانی برای واردات گوشی تلفن همراه، گوشت و لوازم خانگی پرونده هایی تشکیل شده است.
نوابی افزود: در حوزه گوشی تلفن همراه برای 27 شرکت پرونده تشکیل و به تعزیرات فرستاده شد.
وی گفت: ثبت سفارش، تخصیص ارز و پرداخت، مراحل اختصاص ارز 4 هزار و 200 تومانی است که درباره گوشی تلفن همراه 262 میلیون یورو گفته شده بود که این رقم، 86 میلیون یورو برای 119 هزار گوشی تلفن همراهی بود که وارد بازار، شناسایی، پرونده سازی و به تعزیرات ارسال شده است.
نوابی افزود: حدود 200 هزار گوشی نیز شناسایی و توقیف شد و منتظر دستور کمیته‌ای هستیم که رئیس آن وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی گفت: به دلیل نوسانات قیمت ارز و اعمال برخی محدودیت ها برای ورود تعدادی از کالاها اتفاقات هیجانی در حوزه قیمت افتاده است و بر این اساس طرح تشدید بازرسی ها را به همه استان ها ابلاغ کردیم.
نوابی با بیان اینکه نباید به حوزه اقتصادی چنان نگاه کنیم که همه در پی سوء استفاده هستند، افزود: البته در گردش اقتصادی بزرگ کشور سودجویانی وجود دارند.
وی گفت: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان 5 هزار ناظر افتخاری دارد.

برچسب ها

سازمان حمایت از مصرف کنندگانسازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگاناحتکار
مطالب مرتبط بیشتر
بازار لوازم خانگی دچار کمبود کالاست یا احتکار؟ کدام کالاها ، کالای احتکار شده محسوب می‌شوند؟ کالاهای احتکارشده در بازار عرضه می شوند احتکار لوازم خانگی صحت ندارد اعلام نکردن موجودی انبار‌ها به معنای احتکار کالاست ۵ پرونده احتکار و اختفای کالا در خراسان جنوبی تشکیل شد فروش قطره‌چکانی لوازم‌خانگی‌ فهرست کالا‌های مشمول طرح تشدید مبارزه با احتکار و اختفا ابلاغ شد گوشی های تلفن همراه احتکار شده کجاست؟ احتکار در بازار گوشی تلفن همراه هشدار به احتکار کنندگان کالا احتکار لوازم خانگی شرایط کشور را سخت می‌کند فروشگاه‌های آنلاین گوشی هم خالی شدند!؟ سازمان حمایت برای گرانی‌های اخیر لوازم خانگی مجوزی نداده است سازمان حمایت برای گرانی‌های اخیر لوازم خانگی مجوزی نداده است بعد از گرانفروشی، نوبت نفروختن است! ثبت قیمت کالاهای بهره‌مند از نرخ ارز رسمی در سامانه ۱۲۴ الزامی شد ثبت قیمت کالاهای بهره‌مند از ارز رسمی الزامی شد ثبت قیمت کالاهای بهره‌مند از ارز رسمی الزامی شد گرفتار احتکار شده‌ایم احتکار موبایل نداریم احتکار و گرانی پوشاک نداریم جنس فروخته‌شده باید پس گرفته شود نصب بروشور رجیستری گوشی الزامی است دریافت ۱۳۷۹۶۵ شکایت در خصوص کالا و خدمات در ۹ ماهه امسال سازمان حمایت نمی‌تواند در قیمت‌گذاری لوازم خانگی دخالت کند کارگروه "واقعی شدن قیمت‌های درج شده مصرف کننده" با دستور وزیر صنعت ایجاد شد با افزایش قیمت‌ها مقابله کنید حذف برچسب قیمت با حقوق مصرف‌کننده در تضاد است آغاز طرح نظارتی ویژه لوازم التحریر برنامه وزارت صنعت برای جذب سرمایه واردکنندگان خارجی کالا به کشور
برگشت به بالا