بهترین گوشی‌های هوشمند برای گیمرها

عصر کالا- بعضی از مشکلات موجود بسیار کوچک به حساب می‌آیند و بعضی از آن‌ها نیز مشکلات بسیار بزرگی هستند، هر کدام از این مشکلات را که در نظر بگیریم، کمپانی‌های تکنولوژی، سرمایه، هوش و منابع کافی برای حل کردن آن‌ها را دارند. از دستیار دیجیتال گرفته تا مرگ.

شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۷:۰۰

بهترین گوشی‌های هوشمند برای گیمرها

به گزارش پایگاه خبری «عصرکالا» به نقل از وب‌سایت دیجی رو : بعضی اوقات باورش سخت است، اما زنده بودن در این عصر شانس بزرگی است: در حالی که اوضاع برای بعضی‌ها بسیار بد است بیشترمان در امن‌ترین، و بهترین شرایطی که انسان تا به حال به خود دیده است زندگی می‌کنیم. با این حال این به آن معنی نیست که هیچ مشکلی وجود ندارد.

بعضی از این مشکلات بسیار کوچک به حساب می‌آیند و بعضی از آن‌ها نیز مشکلات بسیار بزرگی هستند، هر کدام از این مشکلات را که در نظر بگیریم، کمپانی‌های تکنولوژی، سرمایه، هوش و منابع کافی برای حل کردن آن‌ها را دارند. از دستیار دیجیتال گرفته تا مرگ، در ادامه به بررسی این مشکلات می‌پردازیم.

1. اینترنت اشیا
 

می‌توان به راحتی گفت که اینترنت اشیا همان چیزی نیست که چند سال پیش از آن صحبت می‌شد. در این زمینه رویاهای بزرگی وجود داشت و ایده‌هایی مطرح می‌شد که اجرایی نشدند. گرچه می‌توان از دستگاه‌های متصل به اینترنت اشیا نام برد و ممکن است بعضی از آن‌ها کارایی بالایی نیز داشته باشند اما چیزی که به کرات مشاهده می‌شود عدم وجود امنیت مناسب در این دستگاه‌ها است.

می‌توان به راحتی گفت که بیشتر تولید کنندگان دستگاه‌های متصل به اینترنت اشیا اهمیت زیادی به امنیت آن‌ها نمی‌دهند و شاید آن زمان دور نباشد که یخچال شما از دستورتان سرپیچی می‌کند و در عین حال نیز توسترتان در حال مشارکت در حمله‌ای اینترنتی به پنتاگون است.

2. اینترنت بسیار سریع

در ماه دسامبر، کمیسیون ملی زیرساخت دولت بریتانیا دریافت که اینترنت 4G این کشور پوششی به مراتب بدتر از کشورهایی همچون آلبانی، پاناما، پرو و رومانی دارد و کاربران در بیش از 50 درصد مواقع هنگام اتصال به اینترنت دچار مشکل می‌شوند.

در زمینه‌ی استفاده از اینترنت سیمی نیز 50 درصد کاربران اینترنت بریتانیا می‌گویند که توانایی دسترسی به اینترنت بسیار سریع را ندارند و گرچه دیدن اینکه صدر اعظم بریتانیا درخواست داده است که اپراتورها برای کاربران خانگی اینترنت پرسرعت ارائه دهند، اختصاص بودجه‌ی 400 میلیون یورویی برای چنین اتفاقی، مبلغ بسیار کمی محسوب می‌شود.

3. دستیار مجازی شخصی
 

چه سیری باشد و چه کورتانا، الکس یا اوکی گوگل، دستیاران مجازی قابلیت‌های مفیدی هستند… البته زمان‌هایی که کار می‌کنند. با اینکه در پس زمینه‌ی این دستیاران مجازی، هوشمندی و مهندسی زیادی نهفته است، وقتی که این دستیاران قادر به تشخیص درست گفتارها نمی‌شوند شرایط بسیار آزار دهنده‌ای به وجود می‌آید. برای مثال وقتی که می‌خواهید به دوست خود «لس» پیامی بفرستید و دستیار مجازی‌تان به اشتباه پیام را برای دوستتان «لیز» می‌فرستد.

چنین مشکلی می‌تواند در زمان رانندگی یا دوچرخه‌سواری که فرصت تعامل فیزیکی با گوشی‌تان را ندارید بسیار آزار دهنده باشد. و البته در هر شرایط دیگری نیز چنین اتفاقی دردسرساز است، اتفاقی که به خصوص برای کاربران غیر انگلیسی زبان به کرات اتفاق می‌افتد.

4. واقعیت مجازی
 

درست که واقعیت مجازی به عنوان یک تکنولوژی در حال رشد به جهانیان عرضه شده است اما با این حال قیمت استفاده از این تکنولوژی بسیار بالا است و کارهای قابل انجام با آن نیز بسیار کم است. همانطور که بارها و بارها مشاهده شده است عامل فروش یک تکنولوژی محتواهای قابل استفاده روی آن است و به این ترتیب است که می‌گوییم نه تنها نیاز به بازی‌های بیشتری برای این تکنولوژی داریم بلکه به رمان‌های گرافیکی، فیلم‌ها و تجربه‌های جدید بیشتری با استفاده از این تکنولوژی نیازمندیم.

در غیر این‌صورت با مشکل «تنها شخصی که دستگاه فکس دارد» روبه رو می‌شویم. خیلی خوب است که دستگاه فکس داشته باشید اما اگر تنها شخصی باشید که این دستگاه را دارد، می‌خواهید فکس‌تان را به چه کسی ارسال کنید؟ به احتمال زیاد با شروع سال جدید و با ارائه‌ی هدست‌های جدیدی که بر پایه‌ی ویندوز کار می‌کنند اتفاقات جدیدی در این زمینه رخ دهد.

5. ساعت‌های هوشمند
 

در مورد ساعت‌های هوشمند نیز با تکنولوژی دیگری روبه‌رو می‌شویم که زمان آن هنوز فرا نرسیده است: قیمت این ساعت‌های هوشمند از مبالغ بسیار بالا شروع می‌شود و تا رقم‌های غیر قابل پرداخت پایین می‌آید، قیمت‌هایی که شخصی با درآمد معمولی را ترغیب به خرید آن‌ها نمی‌کند.

اما مشکل اصلی این ساعت‌ها، اپ‌های مخصوص آن‌ها هستند، منظورمان هم عدم وجود چنین اپ‌هایی است و هم کارایی بد اپ‌ها روی این ساعت‌های هوشمند، و البته که منظورمان هم ساعت‌های هوشمند اندرویدی و هم ساعت‌های هوشمند اپل است. شاید در کوتاه مدت برای حل این مشکل ارائه‌ی اپ‌های مناسب‌تر فکر خوبی باشد.

6. آپدیت‌های بزرگ برای بازی‌ها
در زمان‌های قدیم باید کد مخصوص بازی‌ها را خط به خط در کامپیوترمان تایپ می‌کردیم، فرآیندی که روزها به طول می‌انجامید و در نهایت نیز کار نمی‌کرد اما با این حال روند جالب‌تری نسبت به روند پیش از بازی کردن در بازی‌های چند ستاره‌ی امروزی کنسول‌های مدرن بود. اگر برای اجرای بازی نیاز به آپدیت «کل» بازی وجود نداشت شاید شرایط کمی بهتر می‌شد، و اگر برای اجرای کوچک‌ترین امکانات آنلاین نیاز به نصب هزاران آپدیت جزئی نبود شاید شرایط کمی فرق می‌کرد. ایده‌ای برای کمپانی‌های سازنده‌ی بازی داریم: چطور است که قبل از انتشار بازی، آن را کامل بسازید و سپس روانه‌ی بازار کنید؟

7. باتری و شارژ شدن
 

حتی اگر باتری گوشی شما مربوط به سامسونگ نباشد و نگران منفجر شدن آن نباشید، باز هم باتری‌ها از نگران‌کننده‌ترین قطعات دستگاه‌های الکترونیکی ما هستند. هر وقت که پیشرفتی در زمینه‌ی سخت‌افزارها به وجود می‌آید، نیاز به استفاده‌ی بیشتری از باتری وجود دارد و به این ترتیب باتری‌های ما معمولاً بدون تغییر محسوسی در عملکردشان سال‌ها است که در شرایطی ثابت به کار خود ادامه می‌دهند.

با عدم وجود نسخه‌های تجاری از باتری‌های بهینه‌تر، شاید شارژ بی‌سیم بتواند قسمتی از مشکلات ما را حل کند. البته باتری‌های بهینه‌تری نیز در حال ورود به بازار هستند اما ممکن است سال‌ها تا تجاری شدن آن‌ها به طول بینجامد. احتمالاً در کوتاه‌مدت شارژ بی‌سیم یکی از بهترین راه حل‌ها باشد. خوب نخواهد بود اگر بتوانیم، گوشی، تبلت، ساعت هوشمند و کتابخوان الکترونیکی خود را توسط یک شارژر شارژ کنیم؟ البته که بسیار خوب خواهد بود.

8. غذا
 

سال‌ها است که وعده‌ی پیتزاهای پرینت شده‌ی سه بعدی به ما داده می‌شود، اما چنین پیتزاهایی هنوز هم از دسترس ما خارج‌اند. پیشرفته‌ترین تکنولوژی مدرن در زمینه‌ی غذاها ادعاهای مربوط به شیک‌های پروتئین هستند، اما تکنولوژی در حال تغییر صنعت غذایی است. یکی از این تغییرات دستگاه اکستروژن غذا است که از تکنولوژی پرینت سه بعدی برای ساخت غذا برای افرادی که نمی‌توانند به صورت معمول غذا بخورند استفاده می‌کند.

این دستگاه از پودر غذاها و ژلاتین برای ساخت غذاهایی استفاده می‌کند که به راحتی در دهان آب می‌شوند. از این دستگاه برای بیمارستان‌ها و مراکز نگاه‌داری سالمندان استفاده می‌شود. کمپانی سازنده‌ی این دستگاه در حال ارائه‌ی دستگاه‌هایی برای سرآشپزها و سازندگان نوشیدنی‌ها نیز هست. شاید زیاد هم از پیتزاهای پرینت شده دور نباشیم.

9. کارهای شرورانه
 

فکر می‌کردیم که شبکه‌های اجتماعی مردم جهان را به یکدیگر نزدیک‌تر کند. نخیر، به نظر می‌رسد که استفاده‌ی اصلی از شبکه‌های اجتماعی برای پراکندن سخنان نفرت‌آمیز و سو استفاده است، که خیلی از این موارد نیز قانونی شده‌اند و در عین حال به نظر می‌رسد که یوتیوب، فیسبوک و توییتر در مورد عکس‌های شیر دادن به نوزادان یا شکایت‌های کپی رایت حساس‌تر باشند و به زن‌ستیزی، اعلام نفرت علیه گروه‌های اقلیت و خشونت نژادی، که در حال افزایش است، واکنشی نشان نمی‌دهند.

هیچ بهانه‌ای قابل قبول نیست: کمپانی‌های صاحب شبکه‌های اجتماعی شرکت‌هایی خصوصی‌اند که در مورد وجود یا عدم وجود محتوا در شبکه‌هایشان تصمیم می‌گیرند و در حال حاضر دیگر محتواهای غیر قانونی را سانسور می‌کنند. اگر این کمپانی‌ها به افراد اجازه‌ی انتشار محتواهای شرورانه را بدهند خودشان نیز قسمتی از این مشکل‌اند.

10. مرگ
 

هدف‌مان این نیست که از کمپانی‌های تکنولوژی بخواهیم نامیرایمان کنند، گرچه مطمئنیم که سرمایه‌ی کافی برای انجام چنین کاری را نیز دارند. با این حال درخواست اصلی ما این است که برای مشکلاتی که سالانه جان میلیون‌ها انسان را می‌گیرد چاره‌ای اندیشیده شود. در حال حاضر کمپانی‌های بایوتک در این زمینه پیشرفت‌های شگفت‌انگیزی داشته‌اند و برای مثال می‌توان از توسعه‌ی سیستم‌های فهم و ویرایش لنفوسیت‌های تی نام برد، لنفوسیت‌هایی که نقش عظیمی در بیماری‌هایی همچون سرطان و بیماری‌های خود ایمنی دارند.

گوگل اخیراً رویدادهایی را برگزار کرده است تا به همراه متخصصان سرطان و مهندسان زیستی راهی برای استفاده از یادگیری ماشین و کلان داده‌ها برای کمک به درمان این بیماری‌ها پیدا کنند. دنیایی را تصور کنید که در آن قادر به درمان سرطان، آرتروز، ایدز و بسیاری بیماری‌های دیگر باشیم. چنین دنیایی شگفت انگیز نخواهد بود؟

برچسب ها

اینترنت
مطالب مرتبط بیشتر
ایران از نظر اینترنت ارزان چهارمین کشور در جهان است اینترنت چگونه زمین را می‌ک‍ُشد؟ بسته‌های اینترنتی زوار اربعین با تخفیف محاسبه می‌شود کل مسیر اربعین در عراق به اینترنت نسل سوم مجهز بود اعتراض درباره اینترنت در صدر شکایات مردمی جدیدترین فناوری‌ها در کنفرانس جهانی «اینترنت» ۴۰ میلیون نفر در مناطق دورافتاده به اینترنت وصل می شوند کوچ ۱.۵ میلیارد کاربر در جهان به شبکه ۵G! کاربران فیلیپینی بالاترین میزان اعتیاد به اینترنت را دارند کاربر اینترنت موبایل: ۶۲ میلیون مشترک شمار کاربران اینترنت در چین به ۸۹۰ میلیون نفر رسید کدام کشورها از گوشی‌های ۵G استقبال می‌کنند؟ ایران به استقبال ۵G می‌رود/ سرعت ۱۰۰گیگی با نسل پنجم موبایل شکایت جدید از گوگل به علت انحصارطلبی تجاری برنامه‌ای برای افزایش قیمت اینترنت وجود ندارد تبلیغات مازاد منجر به افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی می‌شود اعلام وضعیت و کیفیت شبکه اینترنت به مردم اینترنت کوانتوم؛ انقلاب ارتباطی آینده برنامه جدید ویتنام برای توسعه اینترنت ۵G قاب گوشی اتصال به شبکه ۵G را مختل می‌کند؟ نسل پنجم ارتباطات در مسیر رشد عبور مشترکان اینترنت ثابت ایران از مرز ۹ میلیون قدیمی‌ترین دوربین وب جهان خاموش می‌شود ترکیه به بیشترین سرعت اینترنت ۵G دست یافت! صنعت گیم؛ چاله تاریک امنیت سایبری کاربران ایرانی چقدر از اینترنت نسل سه و چهار استفاده می‌کنند؟ شبکه ۵G در استرالیا برقرار شد مصرف اینترنت گوشی خود را کنترل کنید سرعت شبکه ۴G هنوز پایین‌تر از حدی است که باید باشد لزوم استفاده درست از اطلاعات فضای مجازی/ بهره‌گیری از اینترنت امن اینترنت پرسرعت ۵G پزشکی را متحول می‌کند؟ اختلالی در اینترنت کشور نداریم راهکاری برای دور زدن تحریم های اینترنتی تراشه ۵G مدیاتک چه زمانی عرضه می‌شود؟ هنگام خرید از سایت‌های اینترنتی دقت کنید محبوب‌ترین وب‌سایت‌های جهان کدامند؟ امریکا اینترنت را قطع کند، دسترسی به سایت‌های خارجی قطع می‌شود ارتباط اعتیاد کاربران به اینترنت و بی‌خوابی آسیب پذیری دو مرورگر اینترنتی ۵ جی چه فرقی با ۴ جی دارد؟ با این جعبه نارنجی در هر کشوری آنلاین باشید به اینترنت کودکان چه گذشته است؟ همکاری غول‌های مخابراتی آمریکا و سوئد برای اینترنت‌ اشیاء چند راهکار برای کنترل فعالیت کودکان در اینترنت کدام کشورها بیشترین سرعت اینترنت همراه در جهان را دارند؟ پهنای باند اینترنت در استان بوشهر ۱۴ برابر شد همراه اول نخستین مودم ارتباطی اینترنت اشیا را راه انداخت شاتل موبایل طرح جدید اینترنت رایگان ارائه کرد چگونه مصرف اینترنت همراه گوشی را کاهش دهیم؟ تعرفه‌های اینترنت تا پایان تابستان آزادسازی می‌شود اصلاح تعرفه اینترنت تا پایان تابستان راه‌های کاهش مصرف اینترنت گوشی تلفن همراه چیست؟ سیستمی که تماس با موبایل هنگام رانندگی را ردیابی می کند قابلیت جدید مرورگر فایرفاکس اعلام شد مقاومت در بازار تلفن همراه به سبک فروشگاه های اینترنتی تلاش برای حذف اینتل در تولید تراشه‌های اپل هواوی زمان معرفی تراشه‌های شبکه ۵G را اعلام کرد تعرفه اینترنت آزاد چقدر است؟ نسل پنجم اینترنت کامل شد چطور جلوی رومینگ‌های سرسام‌آور را بگیریم؟ نحوه‌ مدیریت و کاهش مصرف اینترنت در اندروید تعرفه جدید رومینگ موبایل با روسیه در ایام جام‌جهانی اعلام شد چگونه اینترنت گوشی را به لپ‌تاپ انتقال دهیم؟ تراشه ویژه‌ی مودم‌های اینترنت ۵G در راه است شناسایی چالش‌های بزرگ اینترنتی معرفی یک خودروی کالارسان بدون راننده توسط "علی‌بابا" ساخت نسل جدید سیستم عامل لینوکس برای امنیت اینترنت اشیاء چگونه بدون نیاز به اینترنت از نقشه گوگل استفاده کنیم؟ افزایش کیفیت ارائه خدمات اینترنت دانلود ۵.۳۷ OpenSignal؛ بهترین نقطه آنتن دهی اینترنت اطراف خود را بیابید کدام قاره در توسعه اینترنت ۵G عقب‌افتاده‌تر است؟ مرورگر اینترنت اکسپلورر، دام جدید هکرها سامسونگ موبایلی بدون دسترسی به اینترنت برای دانشجویان ساخت اپلیکیشن‌های تولید شناسه‌های جعلی حذف می‌شود رکورد جدید درآمد بازار جهانی ۴G در سال ۲۰۱۷ خبرنگاران «اینترنت بدون فیلتر» دریافت می‌کنند آمار دستگاه های هوشمند خانگی تا ۲۰۲۰ خریداران سیم‌کارت مواظب هزینه‌های اضافه باشند ۶روش برای افزایش سرعت اینترنت اینترنت در سال ۹۷ گران نمی‌شود هواوی از روند رو به رشد تجاری‌سازی ۵G می‌گوید نوکیا؛ پیشگام در اینترنت اشیاء و شهر هوشمند اینترنت ۵گیگابیتی در راه است شکایت از نصب آنتن‌های موبایل را به کجا باید برد؟ برقراری نسل پنجم اینترنت در المپیک زمستانی کره جنوبی تفاهم با ۲ شرکت برای واگذاری اینترنت خانگی چه‌کسی هزینه حذف کدهای USSD را می‌پردازد؟ ویژگی جدید موزیلا برای اجتناب از ردیابی اطلاعات کاربر با این برنامه از میزان رعایت حریم شخصی در سایت ها مطلع شوید رونق کسب و کار با گسترش فروشگاه های اینترنتی "اینترنت رایگان ماهواره‌ای" به‌زودی عرضه می‌شود تولید گوشی سازگار با نسل پنجم شبکه های همراه اینترنت ماهواره ای رایگان برای خاورمیانه ارائه می شود کف قیمت ماهانه اینترنت کاهش یافت احتمال عرضه گوشی که از ۵G پشتیبانی می‌کند شناسایی آسیب پذیری مهم در اکثر تراشه‌های اینتل فناوری جدید ۱۰۰ برابر پرسرعت‌تر از وای فای بارگذاری غیرقانونی در آمریکا باعث یخ زدن متخلفان در منزل می شود تلاش ZTE برای برقراری اینترنت ۵G در ۶۰کشور اینترنت موبایلی یک گیگابیتی با فناوری جدید نسل چهارم راهبری اینترنت اشیا آغاز شد ارائه اینترنت فوق سریع به مسافران راه آهن در کره جنوبی کاهش استفاده از اینترنت در شب یلدا افزایش سرمایه‌گذاری برای توسعه نسل جدید اینترنت ۵G تست سرعت اینترنت از طریق پرتال مخابرات ایران ممکن شد نارضایتی از خدمات اینترنت را چطور اعلام کنیم؟ تاثیر سرعت اینترنت بر رشد اقتصادی کشور قراردادهای سابق خرید اینترنت حجمی تا زمان پایان اعتبار دارد همه شهرها تا دهه فجر ۳G و ۴G می‌شوند اینترنت ارزان شد یا گران؟ تلاش کوالکام برای دسترسی جهان به اینترنت ۵G راهکارهایی ساده برای مقابله با هک شبکه اینترنت کاهش قیمت اینترنت داخلی در شبکه ملی سامانه آمار کتابخانه‌ها آغاز به کار کرد هنگ کنگ؛ پیشتاز در برقراری نسل جدید اینترنت ۵G سرعت تضمینی اینترنت را چطور بسنجیم؟ نباید قدرت انتخاب را از مشترکان اینترنت ثابت گرفت ۲۴ کشور جدید در انتظار توییتر لایت اعلام تعرفه‌های جدید اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات رفع ابهامات نرخهای جدید اینترنت تعرفه جدید اینترنت از فردا اعمال می‌شود آزمایش فناوری ۵G در قطار در حال حرکت ارسال تصویر نسخه یا اسم دارو با اپلیکیشن به داروخانه‌ها برای یافتن دارو تعرفه‌ های جدید اینترنت ثابت به صورت غیر حجمی از دهم آذر اجرا می شود ۱۰ آذر؛ آغاز تحولی بزرگ در عرضه اینترنت بخش ثابت روسیه ۲۰۱۸ اینترنت مستقل راه اندازی می کند گوگل خدمات جستجوی آنی عکس، خبر و ویدئو ارائه می‌‌دهد رونمایی از مجوز 'ترابرنت' نخستین بازارگاه اینترنتی حمل کالا در کشور توضیحات وزیر ارتباطات درباره محاسبه قیمت اینترنت در مدل جدید چین در یک قدمی راه‌اندازی نسل پنجم اینترنت ایران ارزان‌ترین اینترنت پرسرعت دنیا را دارد نخستین تعرفه‌های اینترنت غیرحجمی مشخص شدند هر آنچه برای امنیت مجازی لازم دارید مشکلات فنی و حقه‌های آنلاین در حراج جمعه اینترنتی هشدار درباره سرک‌کشیدن اپلیکیشن‌ها در تلفن‌های همراه باج‌افزار جدید فارسی که ۶۳۰ میلیون تومان پول می‌خواهد جزئیات تعرفه‌های جدید اینترنت+جدول ایران ارزان ترین اینترنت دنیا را دارد چادر فرار از اینترنت و جاسوسی سایبری تولید شد عرضه اینترنت در کشورهای مختلف چگونه است؟ وضعیت نفوذ اینترنت در خانوار ایرانی سرشماری می‌شود به روزرسانی تازه مرورگر فایرفاکس برای ارتقای سرعت هزینه استفاده از پیام‌رسانهای مجاز بومی مشخص شد جزئیات مصوبه جدید اینترنت پرسرعت غیر حجمی حفره امنیتی در نرم افزارهای آنتی ویروس کشف شد اینترنت غیرحجمی برای موبایل نیست مدل اینترنت غیرحجمی تصویب شد چگونه از هک شدن مودم وای فای جلوگیری کنیم؟ سرویس دهندگان اینترنت انگلیس برای خدمات بی کیفیت غرامت می‌دهند جویشگر چیست؟ اجرای آزمایشی قابلیت بوک‌مارک در نسخه وب اینستاگرام برنامه مکان یابی دقیق تر از جی پی اس از راه رسید مکالمه از طریق وای فای برای زائران اربعین ممکن شد فریب کاربران با وعده حجم رایگان اینترنت بدافزاری که اینترنت اشیا را هدف قرار می‌دهد سهم هر ایرانی از اینترنت چقدر است؟ ۱۳ روش ساده برای افزایش سرعت اینترنت شرکت مخابرات ایران هوشمند دیجیتال می‌شود "IPTV"؛ برنامه‌هایی که به میل شما پخش می‌شوند! فیبر نوری تا ۵ سال دیگر در ایران همه‌گیر می‌شود بزرگ‌ترین مرکز دیتا سنتر در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شد استفاده از استاندارد جدید برای ایمن سازی اینترنت اشیا تشریح ابعاد طرح رجیستری و خبر انتشار سند کودک و اینترنت ایران در جمع ۲۰ کشور پرکاربر اینترنت جهان نسل جدید اینترنت کی به ایران می‌رسد؟ بالون‌های نسل چهارم گوگل به آسمان رفتند ارزان‌ترین و گران‌ترین اینترنت جهان در کدام کشورهاست؟ برای تقویت ۵G چه نکاتی را می‌توان از چین آموخت تمام شبکه‌های وای فای قابل هک شد هستند پایان فروش حجمی اینترنت در روزهای آینده دانشمند ایرانی آنتن پرنده می‌سازد هدیه برای خانه‌هایی که به سرعت نور وصل می‌شوند شبکه اجتماعی ایرانی کلوب بعد از ۱۲ سال تعطیل می‌شود انتقال باقی‌مانده بسته اینترنت ممکن شد کدام کشورها ارزان‌ترین اینترنت را دارند؟ تجربه ۱۰۰ مگابیتی با فیبرهای نورانی کاهش مصرف آب کشاورزی به نصف با کمک اینترنت اشیا پرسرعت‌ترین اینترنت جهان شناسایی شد نسخه موبایلی توییتر مخصوص کاربران اینترنت کم سرعت از راه می‌رسد کوکی‌ها چرا و چگونه استفاده می‌شوند؟ اختصاص پهنای باند کم‌هزینه به بازی‌ها سرعت اینترنت به ۲۰ مگابیت برثانیه می‌رسد افزایش چشمگیر کاربران اینترنت ۵G تا سال ۲۰۲۰ اینترنت رایگان هدیه روزانه ایرانسل به حجاج جزییات اینترنت نامحدود در ایران اعلام شد +جدول جزئیات جدیدی از نحوه ارائه سرویس اینترنت نامحدود اعلام شد تغییر روش فروش اینترنت در کشور تا دو هفته آینده تلویزیون و یخچال فریزرهای اینترنت‌دار باید برچسب امنیتی از پلیس بگیرند گوگل کیپ بعد از مدت‌ها دو گزینه Redo و Undo را اضافه کرد نسخه جدید فایرفاکس با قابلیت های جدید عرضه شد آشنایی با نحوه پوشش اطلاعات در اینترنت نسل ۵ با اینترنت برای وسایلتان تصمیم بگیرید تمیز کردن دستشویی برای استفاده از اینترنت رایگان فروش اینترنت نامحدود وزارت ارتباطات واقعا "نامحدود" نیست چند روش برای پیدا کردن وای فای رایگان در مسافرت سامانه اینترنتی برای صادرات کالاهای ایرانی راه اندازی شد کارت شبکه ۱۰ گیگابیتی ایسوس به بازار عرضه شد بیشترین تهدیدات امنیتی ۲۰۱۷ کدام‌اند؟ سقوط آمریکا در رتبه بندی قدرتمندترین ابررایانه های جهان تهدیدات «خانه‌های هوشمند» و راهکارهای امن‌سازی آن خطر هک در کمین دوربین‌های اینترنتی مرگ تدریجی تلویزیون در جهان +اینفوگرافیک شایعه پولی شدن تلگرام صحت ندارد تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت برون‌ساختمانی +جزییات کاهش ۶۰ درصدی تعرفه‌اینترنت در ۴ سال اخیر اپراتور سوم: کاهش احتمالی هزینه‌های اینترنت موبایل از مهرماه ای او ال و یاهو به تاریخ پیوستند ایرانی‌ها از چه روشی برای اتصال به اینترنت استفاده می‌کنند طرح‌ سامانه‌های الکترونیکی تجارت امسال نهایی می‌شود طراحی بارکدهای جدید برای تشخیص مرسولات اینترنتی اینگونه مانع مصرف اینترنت توسط اینستاگرام شویم راهکاری برای افزایش سرعت اینترنت تلفن همراه قیمت اینترنت کاهش می یابد؟ حجم‌خوری اینترنت نداریم! ۸ شهر کشور به فیبر نوری مجهز می شوند تغییر محاسبه حجم اینترنت رونمایی از اینترنت اشیا برای مدیریت هوشمند منابع و انرژی کاهش مصرف اینترنت سیمکارت در آیفون کاهش مصرف اینترنت سیمکارت در آیفون به روزرسانی ویندوز ۱۰ دسترسی به وای – فای را ناممکن کرد به روزرسانی ویندوز ۱۰ دسترسی به وای – فای را ناممکن کرد نرخ های جدید اینترنت همراه اول اعلام شد نرخ های جدید اینترنت همراه اول اعلام شد سرعت اینترنت کاربران ایرانی‌ تا پایان سال دوبرابر می‌شود سرعت اینترنت کاربران ایرانی‌ تا پایان سال دوبرابر می‌شود
برگشت به بالا