نخستین میز محصولات نساجی و پوشاک برگزار شد

عصر کالا- نخستین جلسه میز نساجی و پوشاک در سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد.

يکشنبه ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲:۰۰

نخستین میز محصولات نساجی و پوشاک برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، نخستین جلسه میز نساجی و پوشاک با حضور نمایندگان بخش خصوصی و صاحب‌نظران و تجار این صنعت به همت سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد.
در این نشست قائم ‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی سازمان متبوع‌اش در حوزه صادرات اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر 800 میلیون دلار حجم صادرات صنعت نساجی، پوشاک، چرم و کفش کشور بوده است که با توجه به برنامه‌ریزی کلان در حوزه صادرات و افق رشد سالانه 25 درصدی در صادرات کشور و همچنین ظرفیت های تولیدی پیش رو، رقم یک میلیارد و چهارصد میلیون دلار برای صادرات این صنعت در سال جاری پیش‌بینی شده که تمام همّ ما رسیدن به این هدفگذاری‌ها است.
خسروتاج رئیس کل سازمان توسعه تجارت و قائم ‌مقام وزیر در حوزه تجارت، قیمت مواد اولیه (نظیر پنبه) سود و هزینه بانکی، مالیات بر ارزش افزوده و تعرفه‌های بالا در کشورهای مقصد از جمله دلایل عمده بالا بودن قیمت تمام شده در کالاهای این صنعت دانست و افزود: ظرفیت صادرات در این صنعت بسیار بالا است و در صورت مبارزه مؤثر با مشکلات پیش رو، قطعا می‌توانیم شاهد ایفای نقش بسیار مؤثر آن در مجموع رقم صادراتش در کشور باشیم. در ادامه مدیر کل دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی، با اشاره به تقسیم‌بندی استان‌ها برای پیشبرد هرچه‌بیشتر اهداف صادراتی اذعان داشت: استان‌های اصفهان، تهران، چهارمحال و بختیاری و یزد مسئولین میزهای تخصصی نساجی و پوشاک هستند که رؤسای سازما‌نهای صنعت، معدن و تجارت این استان‌ها ملزم به پیگیری امور مرتبط با این میز هستند. کمالی اردکانی عمده‌ترین بازارهای صادراتی صنعت نساجی و پوشاک ایران را عراق، افغانستان، ترکیه و کشورهای CIS عنوان کرد.
در این نشست همچنین صادرکنندگان با بیان مشکلات و آسیب‌های موجود در مسیر صادرات، عدم پوشش حمایت‌های کافی در قیاس با کشورهای رقیب، انتخاب نامناسب نمایشگاه های بین المللی، بهره‌وری پایین بنگاه های تولیدی، نبود پوشش‌مناسب بانکی، عدم تعدیل نرخ ارز متناسب با تفاوت تورم داخلی و خارجی را به عنوان مهم‌ترین معضلات این صنعت در بخش صادرات مطرح کردند.
میزهای تخصصی به همت سازمان توسعه تجارت ایران، شامل میزهای کالایی و کشوری با مشارکت مستقیم صادرکنندگان به شناسایی چالش‌های موجود و بررسی طرح‌های توسعه‌ای می‌پردازد.

برچسب ها

پوشاکمحصولات نساجی و پوشاک
مطالب مرتبط بیشتر
۹۹ درصد پوشاک چینی و ترک قاچاقی به ایران می‌آید! پوشاک ایرانی افزایش قیمت نداشته است بازار پوشاک جایی برای گرانی ندارد ۲ محموله البسه خارجی قاچاق در مراغه توقیف شد طرح ملی تولید پوشاک در روستا‌های ۵ استان اجرا می‌شود طرح ملی تولید پوشاک در روستا‌های ۵ استان اجرا می‌شود ضرب‌الاجل برای تولید پوشاک و کیف و کفش پوشاک خارجی آب رفت! پوشاک خارجی آب رفت! احتکار و گرانی پوشاک نداریم بهانه جدید فروشندگان برای افزایش قیمت پوشاک قاچاق ۲.۶ میلیارد دلاری پوشاک ۷۰ درصد بازار پوشاک کشور در قبضه خارجی‌هاست سهمیه واردات پوشاک در مناطق آزاد تعیین شد صادرات کالاهای نساجی و پوشاک پارسال ۱۵ درصد افزایش یافت صادرات کالاهای نساجی و پوشاک پارسال ۱۵ درصد افزایش یافت افتتاح شهرک صنعتی پوشاک تا آخر تابستان ورود قانونی و بی‌ضابطه برندهای خارجی پوشاک ۲۰ درصد از اعضای اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان ورشکست شدند ۲۰ درصد از اعضای اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان ورشکست شدند دستورالعمل ساماندهی بازار پوشاک در حال اجراست آخرین فرصت برای پوشاک ایرانی سهمیه واردات پوشاک و کالای همراه مسافر در مناطق آزاد گنگ است مانتوی ۲۰ میلیونی با نقش داستان ایرانی +تصاویر علت اختلاف فاحش آمار واردات پوشاک تولید پوشاک نامتعارف اقدامی مغایر با فرهنگ اصیل ایرانی - اسلامی تولید پوشاک نامتعارف اقدامی مغایر با فرهنگ اصیل ایرانی - اسلامی معضل "فروش بوتیکی" پوشاک در ایران شلوارهای ورزشی نانویی به بازار رسید پلمب ۹ واحد عرضه کننده برند پوشاک غیرمجاز در شمیرانات دو سوم نیاز کشور به لوازم خانگی از طریق قاچاق است آمریکایی‌ها طرفدار خرید کالاهای تولیدشده وطنی برند پوشاک ترک چگونه وارد ایران می شود؟ جمع‎آوری برندهای پوشاک اروپایی غیرمجاز در شمیرانات از هفته آینده برنامه تولید ۲۱۰ میلیون جفت کفش ایرانی روزهای خوش صنعت پوشاک فرا می رسد در انتخاب پوشت، جوراب و کمربند به این نکات توجه کنید تولید پوشاک ایرانی با برند خارجی تولید پوشاک ایرانی با برند خارجی سنگ بزرگی به نام قاچاق بر سر راه تولید داخل آخرین وضعیت صنعت نساجی هم‌افزایی بالغ بر ۶۰ برند پوشاک ایرانی برای ورود به عرصه رقابت جهانی با افتخار ایرانی می‌پوشم هماهنگی گمرک و وزارت صمت برای ساماندهی بازار پوشاک تولید صادرات محور برندهای معروف پوشاک جهان در ایران ضرورت حمایت مردم از تولید داخلی واردات پوشاک توسط اشخاص حقیقی ممنوع شد جهش در تولید پوشاک رقابت پذیر با تعامل و همکاری گمرک ورود ۲/۵ میلیارد دلار پوشاک قاچاق به کشور پوشاک از مردادماه‌ صاحب کد شناسه می‌شود برای جذب سرمایه گذاران صنعتی بین المللی در منطقه آزاد انزلی آمادگی کامل داریم ممنوعیت واردات پوشاک به صورت فردی واردات پوشاک بدون ثبت برند قاچاق است گمرک با ساماندهی واردات، تولید پوشاک داخلی را تقویت کرد تصمیمات مهم گمرک و وزارت صنعت برای حمایت از پوشاک داخلی قاچاق اصلی‌ترین معضل بازار کار پوشاک حمایت مصرف کنندگان راهکار رونق تولید داخل قاچاق پوشاک خارجی ۳۸۵هزار نفر را بیکار کرد آمار عجیب واردات و ترانزیت پوشاک از مناطق آزاد آمار عجیب واردات و ترانزیت پوشاک از مناطق آزاد هر ساعت ۶ کانتینر پوشاک قاچاق وارد کشور می‌شود! سهم پلاسکو از تامین پوشاک ایران چقدر بود؟
برگشت به بالا