هک اسپیکرهای هوشمند تنها با نور لیزر!

عصر کالا- گروهی از هکرها به تازگی مدعی شده اند که قادر خواهند بود با استفاده از نور یک لیزر، اسپیکرهای هوشمند را هک کرده و به اطلاعات آن دسترسی پیدا کنند.

چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳:۰۰

هک اسپیکرهای هوشمند تنها با نور لیزر!

 به گزارش پایگاه خبری«عصرکالا» به نقل از  ایسنا،  اسپیکرهای هوشمند یکی از آن دسته از گجت‌های خانگی هستند که این روزها از محبوبیت و استقبال بی‌نظیری از سوی کاربران برخوردار شده است. پیشتر بسیاری از تحلیلگران برآورد  و خاطرنشان کرده بودند  که اسپیکرهای هوشمند سریع‌تر از سایر گجت های هوشمند رشد و توسعه پیدا خواهند کرد و در سال‌های آینده سهم بسیار بیش‌تری از بازار ابزارهای هوشمند و دیجیتال را از آنِ خود خواهند کرد.

بر اساس تازه ترین گزارش های منتشر شده در وب سایت بیزینس اینسایدر، گروهی از هکرها و مجرمان سایبری به تازگی ادعا کرده‌اند که می‌توانند با استفاده از یک پوینتر لیزر که تنها 14 دلار قیمت دارد، اسپیکرهای هوشمند را هک کرده و به دستیار صوتی آن فرمان داده و تمامی کارهای موردنظر خود را انجام دهند.

این هکرها بر این باورند که تاباندن یک نور متمرکز همچون لیزر می‌تواند میکروفون اسپیکرهای هوشمند را هک کرده و پس از  فریب دادن این گجت، به آنها این امکان را بدهد تا به آن فرمان‌های صوتی داده و کار و فعالیت های موردنظر آنها را انجام دهد.

امنیت سایبری اسپیکرهای هوشمند همواره یکی از موضوعات بحث برانگیز و چالش برانگیز در سال های اخیر است که بر اساس بسیاری از نظرسنجی های صورت گرفته، بالغ بر 45 درصد از کاربران جهان هنوز به این گجت های هوشمند اعتماد کامل ندارند و آنها را یک جاسوس خانگی می دانند.

به طور کلی در توصیف وظایف و معرفی اسپیکرهای هوشمند باید گفت که این گجت‌های هوشمند به کاربران امکان می‌دهند تا درصورت داشتن مشغله، وسائل خانگی خود را با دستورهای صوتی کنترل کنند، به‌عنوان مثال، از وضعیت آب و هوا و جدیدترین اخبار روز مطلع شوند، تایمر و زنگ هشدار برای خود تنظیم کنند، با دوستان و خانواده خود تماس صوتی برقرار کرده و به مخاطبان موردنظر خود پیام متنی ارسال کنند. همه این کارها بدون دخالت دست کاربر و تنها با ارسال یک پیام و دستور صوتی به اسپیکر هوشمند انجام خواهد گرفت.

یکی از بزرگ‌ترین تفاوت‌های اسپیکرهای هوشمند با سایر اسپیکرهای معمولی همین نام هوشمند آن است، بدان معنا که قادر است با اتصال به اینترنت اغلب کارهایی که یک گوشی هوشمند یا رایانه می‌کند، را انجام دهد.

یک اسپیکر ساده یا معمولی تنها قادر است داده و صدای ورودی را با قدرت و کیفیت بیشتری به بلندگوهای تعبیه شده در خود فرستاده و فایل‌های صوتی موردنظر کاربران را با صدای بلندتری پخش کند. این اسپیکرها هرگز قادر نیستند به اینترنت متصل شوند و کارهای هوشمندانه‌ای نظیر برقراری تماس با مخاطبان، ارسال پیام متنی از راه دور و سایر کارهای دیگری که یک اسپیکر هوشمند قادر به انجام آن است، انجام دهد.

از نخستین، بهترین و بزرگترین تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان اسپیکرهای هوشمند می‌توان به شرکت‌های گوگل، آمازون، اپل و مایکروسافت اشاره کرد که البته سایر برندهای فعال در حوزه تکنولوژی نظیر سامسونگ، شیائومی و غیره نیز به طراحی، تولید و عرضه آن پرداخته و درتلاشند تا بتوانند سهم بزرگتری از بازار این گجت‌های هوشمند را از آن خود کنند.

اسپیکرهای هوشمند گوگل هوم مینی و گوگل هوم ماکس، آمازون اکو با بهره‌مندی از دستیار صوتی الکسا، هوم پاد اپل و کورتانای مایکروسافت از جمله برترین اسپیکرهای هوشمندی هستند که در جهان توانسته‌اند سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص دهند و نظر خیل عظیمی از کاربران و علاقمندان به تکنولوژی را به خود جلب کنند.

 

برچسب ها

هک
مطالب مرتبط بیشتر
هشدار امنیتی جدی برای کاربران آی‌فون دست درازی هکرها به اطلاعات کاربران آیفون حساب کاربری مدیر توئیتر هک شد گجت‌های روزمره در برابر حملات هکرها آسیب‌پذیر هستند مردم از اتصال به وای‌فای اماکن ناشناس خودداری کنند چند توصیه برای جلوگیری از هک شدن آیفون تلویزیون‌های هوشمند هم هک می‌شوند؟ هشدار پلیس به دارندگان آیفون هنگام خرید از سایت‌های اینترنتی دقت کنید «فلش پلیر» را به روزرسانی کنید جاسوسی از صفحه نمایش رایانه توسط میکروفون با جاسوس جدید گوشی‌های همراه آشنا شوید هک کردن آیفون از طریق پورت USB مرورگر فایرفاکس شما را از هک شدن مطلع می کند باتری موبایل رازهای صاحبش را فاش می کند اپل روش هک آیفون را مسدود می کند هشدار درباره هک موبایل توریست‌های جام جهانی گوگل ۸۰درصد سایت های هک شده را حذف کرد کشف حمله‌ی جدید که می‌تواند گوشی‌ را از راه دور هک کند آسیب‌پذیری ویندوز ۱۰ پای هکرها را به رایانه باز می‌کند توصیه‌هایی برای هک نشدن محتویات گوشی‌ هک کنسول بازی نینتندو برای دسترسی رایگان به بازی‌ها مقصر حمله سایبری به اوبر شناسایی شد امنیت بازی‌های رایانه‌ای بار دیگر زیر سوال رفت وان پلاس، هک کارت‌های اعتباری مشتریانش را تایید کرد تمام دستگاه های اپل در معرض خطر هک قرار دارند خودران شدن خودروها تنها با یک نرم افزار هک شدن بلندگوهای بی سیم برای مردم آزاری شبانه راهکارهایی ساده برای مقابله با هک شبکه اینترنت احتمال ممنوع شدن استفاده از گوشی توسط کارکنان کاخ سفید چادر فرار از اینترنت و جاسوسی سایبری تولید شد هک ۱۲ میلیون پسورد گوگل با ایمیل های فیشینگ حفره امنیتی در نرم افزارهای آنتی ویروس کشف شد توئیتر هک شد زخم کهنه هسته لینوکس دوباره پدیدار شد فریب کاربران با وعده حجم رایگان اینترنت بدافزاری که اینترنت اشیا را هدف قرار می‌دهد لیست برنامه‌های دارای باج افزار زئوس روی نرم افزار تلگرام هکرها به لوازم خانگی دسترسی پیداکردند جایزه گوگل به هکرها چیست؟ راه جلوگیری از هک شبکه های وای فای سیستم بومی امنیت شبکه توسط محققان ایرانی تولید شد تمام شبکه‌های وای فای قابل هک شد هستند عرضه نسخه بتای مرورگر مایکروسافت اج برای آی‌اواس و اندروید سرقت کلمات عبور از سیستم عامل‌های آسیب‌پذیر مک امنیت ایمیل را جدی بگیرید پس از هک شدن چکار کنیم؟ با این روش‌ها تلگرام خود را ایمن کنید هکرها بلندگوی اکو را تبدیل به میکروفون جاسوسی کردند هشدار درباره عرضه گوشی هوشمند دارای جاسوس افزار حفره امنیتی یک میلیارد کاربر گوشی های هوشمند را تهدید می کند آیا نینتندو سوییچ به زودی هک می‌شود؟ چند درصد از سازندگان ضامن امنیت اپلیکیشن‌هایشان هستند؟ خطر هک در کمین دوربین‌های اینترنتی مسئولان چینی ۲۲ دزد اطلاعات میلیون‌ها کاربر آیفون را دستگیر کردند چند نکته امنیتی درباره خریدهای آنلاین مودم خود را از دید هکرها پنهان کنید کلاهبرداری هکرها از یک میلیون تلفن همراه مایکروسافت از آژانس امنیت ملی آمریکا انتقاد کرد کم‌کاری دولت‌ها عامل گسترش باج‌افزار اخیر است بدافزار جدید کاربران رایانه‌های مک را فریب داد هک کردن گوشی های هوشمند با استفاده از بلندگوی ۵ دلاری هک دوربین های نظارتی تنها ۹۸ ثانیه بعد از اتصال به اینترنت ! هک دوربین های نظارتی تنها ۹۸ ثانیه بعد از اتصال به اینترنت !
برگشت به بالا