۱۲۵ ساعت صرفه‌جویی در سال با زندگی در شهرهای هوشمند

عصر کالا- طبق تحقیقات، شهروندان با زندگی در شهرهای هوشمند سالانه ۱۲۵ ساعت در وقتشان صرفه جویی می‌شود.

سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹:۰۰

۱۲۵ ساعت صرفه‌جویی در سال با زندگی در شهرهای هوشمند

به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از ایسنا، اینترنت اشیاء و شهر هوشمند دو واژه‌ای است که این روزها بیش‌تر به گوش می‌خورد چراکه امروزه شرکت‌های فعال در زمینه علم و تکنولوژی با همکاری اپراتورهای مخابراتی با همکاری‌های خود می‌خواهند رویای شهر هوشمندی را که تمامی اشیاء و وسایل آن به اینترنت مجهزند و کارها با سرعت بسیاری  قابل انجام خواهد بود، محقق کنند.

تازه‌ترین تحقیقات صورت گرفته حاکی است که زندگی در شهرهای هوشمند  125 ساعت وقت شهروندان را در سال صرفه‌جویی خواهد کرد. این بدان معناست که شهروندانی که در شهرهای هوشمند زندگی می کنند، به دلیل آنکه نیازی به انجام کارهای اداری و بانکی حضوری و ماندن در صفوف طولانی انتشار ندارند، سالانه حجم زیادی از زمان خود را بهتر و بهینه‌تر استفاده می‌کنند.

اینترنت اشیاء (IoT) به معنی یک شبکه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است که هر یک دارای آدرس مختص به خود بوده و بر اساس قراردادهای استانداردشده‌ای با یکدیگر در ارتباط هستند.

به همین دلیل است که غول‌های تکنولوژی و اپراتورهای بزرگ همچون نوکیا، هواوی، ورایزن و سیسکو مدیریت و راهبری شهرهای هوشمند را هدف اصلی خود قرار داده‌ و رقابت تنگاتنگی را با یکدیگر آغاز کرده‌اند، به گونه‌ای که موسسه IDC برآورد کرده است این پیشگامان تا سال 2021 میلادی حدود 135 میلیارد دلار در زمینه ساخت شهرهای هوشمند در جهان هزینه خواهند کرد.

سمیر شارما - مدیر گروه تحقیقات جهانی اینترنت اشیاء و شهرهای هوشمند در شرکت اینتل - در این باره می گوید: سال 2018 نقطه عطف و سال متفاوتی برای بسیاری از شهرها و شهروندان جهان خواهد بود چراکه بسیاری از دولتمردان و شهرداران شهرهای بزرگ در جهان تصمیم گرفته‌اند که به سوی توسعه زیرساخت‌های لازم برای ایجاد شهر هوشمند و برقراری اینترنت اشیاء پیش بروند.

این تحقیقات که برروی 20 شهر بزرگ و مشهور در جهان صورت گرفته است، برروی چهار محور اصلی تمرکز داشته است: امنیت عمومی، خدمات بهداشت و سلامت، حمل و نقل و ارتباطات و تولیدات شهری.

محققان و پژوهشگران با در نظر گرفتن این چهار محور اصلی، زمان صرف شده برای انجام هر کدام از این کارها را به صورت تقریبی تخمین زده‌اند و به نتایج مذکور دست یافته و عنوان کرده‌اند که هر شهروندی که در این شهرهای هوشمند زندگی می‌کند، به طور متوسط 125 ساعت از وقت خود را در سال بهینه‌سازی و صرفه‌جویی خواهد کرد.

اینترنت اشیاء و شهرهای هوشمند دو واژه بهم وابسته‌ای است که این روزها زیاد به گوشمان می‌خورد چراکه امروزه شرکت‌های فعال در زمینه علم و تکنولوژی با همکاری اپراتورهای مخابراتی با همکاری‌های خود می‌خواهند، رویای شهر هوشمندی را که تمامی اشیاء و وسایل آن به اینترنت مجهزند و کارها با سرعت بسیاری  قابل انجام خواهد بود، محقق کنند.

موسسه Smart Cities Index به تازگی در جدیدترین گزارش خود به بررسی فهرست شهرهای هوشمند در جهان و شاخص‌هایی که برای انتخاب این شهرها در نظر گرفته شده، پرداخته است که از این شاخص‌ها می‌توان به ساختمان هوشمند، جمع‌آوری هوشمند زباله، حفظ محیط زیست، دیجیتالی شدن تمامی امور دولت و کارهای اداری، دسترسی کامل، راحت و همگانی به اینترنت 4G LTE، فراوانی دسترسی به هات اسپات اینترنت وای فای، استفاده همه‌گیر از گوشی‌های هوشمند و دستگاه‌های الکترونیکی، استانداردهای زندگی، چگونگی توسعه فرآیند هوشمند شدن شهرها، سرویس به اشتراک‌گذاری خودرو و تاکسی آنلاین، هوشمند کردن سیستم ترافیک، برنامه‌ریزی شهری، آموزش، مشارکت شهروندان، اکوسیستم اقتصادی، پارکینگ هوشمند، انرژی پاک، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی برقی و الکتریکی، سرعت بالای اینترنت و حمل و نقل عمومی هوشمند اشاره کرد.

برچسب ها

الکترونیکاینترنت همراهاینترنت اشیاءشهر هوشمند
مطالب مرتبط بیشتر
ساخت نسل جدید سیستم عامل لینوکس برای امنیت اینترنت اشیاء سازگار شدن نسل جدید دستیار صوتی سامسونگ با اینترنت اشیا تولید کوچک ترین و ارزان قیمت ترین بینی الکترونیک جهان رونمایی از سیستم عامل اندروید تینگز برای اینترنت اشیا همکاری گوگل با نوکیا برای اینترنت هواپیماها سرمایه گذاری ۵ میلیارد دلاری مایکروسافت در زمینه اینترنت اشیا آمار دستگاه های هوشمند خانگی تا ۲۰۲۰ اینترنت در سال ۹۷ گران نمی‌شود راهبری شهرهای هوشمند جهان در دست کیست؟ هواوی از روند رو به رشد تجاری‌سازی ۵G می‌گوید نوکیا؛ پیشگام در اینترنت اشیاء و شهر هوشمند برقراری نسل پنجم اینترنت در المپیک زمستانی کره جنوبی چه‌کسی هزینه حذف کدهای USSD را می‌پردازد؟ "فروم اینترنت اشیاء" امسال به دستاوردهای IOT شرکتهای ایرانی می‌پردازد تولید گوشی سازگار با نسل پنجم شبکه های همراه اینترنت ماهواره ای رایگان برای خاورمیانه ارائه می شود کف قیمت ماهانه اینترنت کاهش یافت احتمال عرضه گوشی که از ۵G پشتیبانی می‌کند تلاش ZTE برای برقراری اینترنت ۵G در ۶۰کشور اینترنت موبایلی یک گیگابیتی با فناوری جدید نسل چهارم راهبری اینترنت اشیا آغاز شد راهبری اینترنت اشیا آغاز شد راه‌اندازی نسل پنجم اینترنت در کره جنوبی ارائه اینترنت فوق سریع به مسافران راه آهن در کره جنوبی قراردادهای سابق خرید اینترنت حجمی تا زمان پایان اعتبار دارد همه شهرها تا دهه فجر ۳G و ۴G می‌شوند اینترنت ارزان شد یا گران؟ تلاش کوالکام برای دسترسی جهان به اینترنت ۵G راهکارهایی ساده برای مقابله با هک شبکه اینترنت هنگ کنگ؛ پیشتاز در برقراری نسل جدید اینترنت ۵G سرعت تضمینی اینترنت را چطور بسنجیم؟ نباید قدرت انتخاب را از مشترکان اینترنت ثابت گرفت ۲۴ کشور جدید در انتظار توییتر لایت اعلام تعرفه‌های جدید اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات رفع ابهامات نرخهای جدید اینترنت تعرفه جدید اینترنت از فردا اعمال می‌شود آزمایش فناوری ۵G در قطار در حال حرکت توضیحات وزیر ارتباطات درباره محاسبه قیمت اینترنت در مدل جدید جزئیات تعرفه‌های جدید اینترنت+جدول ایران ارزان ترین اینترنت دنیا را دارد صنعت تجهیزات الکترونیکی، نیازمند حمایت دولت هزینه استفاده از پیام‌رسانهای مجاز بومی مشخص شد جزئیات مصوبه جدید اینترنت پرسرعت غیر حجمی حفره امنیتی در نرم افزارهای آنتی ویروس کشف شد سرویس دهندگان اینترنت انگلیس برای خدمات بی کیفیت غرامت می‌دهند فریب کاربران با وعده حجم رایگان اینترنت بدافزاری که اینترنت اشیا را هدف قرار می‌دهد شرکت مخابرات ایران هوشمند دیجیتال می‌شود چگونه از تاثیر منفی دستگاه‌های الکترونیکی بکاهیم؟ استفاده از استاندارد جدید برای ایمن سازی اینترنت اشیا ایران در جمع ۲۰ کشور پرکاربر اینترنت جهان نسل جدید اینترنت کی به ایران می‌رسد؟ بالون‌های نسل چهارم گوگل به آسمان رفتند حمل لپ‌تاپ به هواپیما ممنوع می‌شود؟ ارزان‌ترین و گران‌ترین اینترنت جهان در کدام کشورهاست؟ برای تقویت ۵G چه نکاتی را می‌توان از چین آموخت گجت چیست؟ پایان فروش حجمی اینترنت در روزهای آینده دانشمند ایرانی آنتن پرنده می‌سازد انتقال باقی‌مانده بسته اینترنت ممکن شد کدام کشورها ارزان‌ترین اینترنت را دارند؟ کی و کجا وای‌فای رایگان می‌دهند؟ تولید نانوپوشش‌هایی برای افزایش مقاومت مکانیکی قطعات الکترونیکی پلاتفورم «تز» پرداخت الکترونیک را ساده می‌کند خدمات یکپارچه تامین اجتماعی روی موبایل ارائه می شود
برگشت به بالا