گزارشی از برگزاری دهمین کنفرانس دکو۲۰۱۷

عصر کالا- دهمین کنفرانس بین‌المللی تجارت مبلمان، طراحی، هنر دکوراسیون و صنایع وابسته (دکو ۲۰۱۷) امروز یکشنبه ۱۲ آذرماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما با حضور مسئولان دولتی و بخش خصوصی برگزار شد.

يکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۳:۰۰

گزارشی از برگزاری دهمین کنفرانس دکو۲۰۱۷

به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از ایسنا، معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت در این همایش گفت: تا سال آینده بخش صادراتی بازار مبلمان در شرایط مطلوبی قرار خواهد گرفت.

محسن صالحی نیا با بیان ظرفیت بالای اشتغال زایی و ارزش افزوده در این بخش اظهار کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان دستگاه سیاست گذار به منظور تسهیل امور صادرات برای تولیدکنندگان برنامه ریزی‌ها و احکامی در این خصوص را در دستور کار قرار داده تا سال آینده بخش صادراتی این صنعت در وضعیت مطلوبی قرار گیرد.

وی با بیان این‌که تا سال آینده بخش صادراتی بازار مبلمان در شرایط مطلوبی قرار خواهد گرفت افزود: درحالیکه 8000 واحد تولیدی در این بخش وجود داشته که بخش قابل توجهی از این تعداد سهم واحد‌های خرد و کوچک است و مقدار باقی مانده، شامل واحد‌های متوسط و بزرگ می‌شود که تولیدکنندگان واحد‌های بزرگ در شهرک‌های صنعتی به فعالیت می‌پردازند.

صالحی نیا یادآورشد: حدود 70 هزار نفر جمع افراد فعال و مشغول به کار در این بخش بوده که از این تعداد 56 هزار واحد صنفی و 23 هزار واحد صنعتی در این بخش در حال فعالیت است.

این مقام مسئول با تاکید بر ظرفیت بالای اشتغال زایی در این صنعت تصریح کرد: باید در کارگاه‌های آموزشی و تخصصی به موضوعات بازاریابی، بازارسازی، طراحی و تولید پرداخته شود.

از مقوله طراحی در صنعت مبلمان غافل مانده‌ایم

رئیس شورای ملی مبلمان، دکوراسیون و صنایع وابسته نیز در سخنانی اظهار کرد: در یک دهه گذشته شاهد تلاش، فعالیت و همسویی برای توسعه صنف مبلمان، دکوراسیون و صنایع وابسته بودیم و مفهوم سازی، نمادسازی و ایجاد ساختار به صورت علمی و مدون میسر شد اما آنچه کمتر در این صنعت به آن توجه شده، مقوله طراحی است که از آن غافل ماندیم.

علی انصاری،  طراحی را یکی از مشکلات اصلی بخش های مختلف اقتصاد به ویژه در بخش ساختمان برشمرد و گفت: طراحان باید به فرهنگ ایرانی، اسلامی و مدرن در این راستا توجه کنند.

وی گفت: نیاز امروز کشور، حرکت به سمت اقصاد خدمات محور است و صنعتگران باید توجه خود را به تامین زنجیره و نیازهای حوزه خدمات معطوف کنند.

انصاری با اشاره به سرعت پیشرفت فناوری و توسعه فضای مجازی در سال های گذشته تاکید کرد: امروز شاهدیم ساز و کار کسب و کار و تجارت و شاخصه های آن دچار تغییر شد و در این راستا رویکرد کشورها به تولید و تجارت نیز تحولات اساسی را تجربه کرده است.

وی با بیان اینکه کشورهای توسعه یافته دنیا به دنبال اقتصاد خدمات محورند و کمتر به تولید می اندیشند، افزود: ایران با برخورداری از جغرافیا و شرایط اقلیمی مناسب می تواند گام های بزرگی در جهت اقتصاد خدمات محور بردارد.

رئیس شورای ملی مبلمان، دکوراسیون و صنایع وابسته، زیرساخت اصلی کشورهای توسعه یافته را مقوله گردشگری دانست و افزود: با توجه به اینکه بیش از یک میلیارد و 250 میلیون نفر در جهان گردشگر هستند، این کشورها با کمترین هزینه، درآمدزایی بالایی دارد.

وی ادامه داد: برای جلب و جذب گردشگر خارجی به کشور، تلاش شده اما باید گردشگری داخلی را هم سیال کنیم.

صادرات 40 میلیون دلاری مبلمان رقم ناچیزی است

نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران نیز در این همایش صادرات صنعت مبلمان را در برابر گردش مالی 30 هزار میلیارد تومانی صنعت ناچیز دانست و گفت: دولت باید به بخش خصوصی اعتماد کرده و امور مربوط به این صنعت را به خودش واگذار کند.

علاء میرمحمدصادقی افزود: ایجاد و گسترش تشکل‌های اقتصادی به خصوص تولیدی منجر به مشارکت بخش خصوصی و فعالان اقتصادی در تحقق اقتصاد مقاومتی می‌شود.

وی اظهار کرد: در صنعت چوپ و مبلمان کشور ما حدود 100 هزار واحد اعم از تولیدی و فروشگاهی فعال هستند و حدود 500 هزار نفر در این صنعت اشتغال دارند که 30 هزار میلیارد تومان ارزش مالی سرمایه‌گذاری سالیانه در این بخش است.

میرمحمدصادقی صادرات صنعت مبلمان را در سال گذشته 40 میلیون دلار اعلام و تاکید کرد که البته این رقم بسیار ناچیزی بوده و لازم است با هدفگذاری سهم تولید در این بخش را افزایش دهیم.

به گفته وی حضور 24 کشور صاحب‌نام از آسیا و اروپا در این همایش ننشان‌دهنده ظرفیت‌های ارزشمند بخش خصوصی در انجام کارهای بین‌المللی و تدوین سیاست‌های صنعتی و تجاری و تعامل با بخش‌های علمی و اقتصادی سایر کشورها است.

نایب‌ رئیس اتاق بازرگانی تهران ‌تأسیس شورای ملی مبلمان و تأسیس دانشگاه‌ مبلمان و تربیت چند هزار متخصص در این حوزه را از جمله دستاوردهای کنفرانس دکو دانست و گفت: این کنفرانس به معنای تحقق دیپلماسی اقتصادی در مقام اجرا و عمل است؛ لذا شایسته است دولت به بخش خصوصی و به ویژه شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و بسترهای وابسته به آن اعتماد کرده و امور مرتبط را به آن واگذار کند تا شاهد شکوفایی بیشتر این صنف و صنعت کشورمان باشیم.

تولید کننده خوب الزاماً صادر کننده خوبی نیست

مظفر علیخانی - دبیر کل این کنفرانس نیز در این مراسم گفت: همه ما موظفیم مشکلاتی که بر سر راه تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه صادرات در حوزه مبلمان و دکوراسیون  هست را برداریم و این کار به پیگیری و جسارت نیاز دارد .

وی افزود: گسترش زیرساخت‌های مورد نیاز، برنامه‌ریزی تولید ملی متناسب با نیازهای صادراتی، شکل دهی بازارهای جدید، تنوع بخشی پیوندهای اقتصادی با کشورهای منطقه، ایجاد ثبات رویه و مقررات صادرات در بازارهای هدف از الزامات موثر بر توسعه صادرات و تحقق اقتصاد مقاومتی است که باید در تمامی سطوح جامعه تقویت شود.

وی در خصوص توسعه صادرات در این صنعت تصریح کرد: تولید کننده خوب الزاماً صادر کننده خوبی نیست و برای توسعه صادرات به نهادهای حد واسط به عنوان تسهیل گران این عرصه نیاز داریم و باید آن را مورد توجه قرار دهیم .همچنین توسعه صادرات و دستیابی به بازارهای منطقه ای و جهانی و کشورهایی که امروز به عنوان اقتصادهای رو به رشد در منطقه مطرح هستند می تواند هدف بسیار خوبی باشد.

مظفر علیخانی با اشاره به حضور نمایندگان تشکل های کشورهای اروپایی و آسیایی در این کنفرانس،  خاطرنشان کرد: امیدواریم برگزاری چنین کنفرانس های بین المللی  و مداومی بتواند در صنعت مبلمان و دکوراسیون درهای توسعه صادرات را روز به روز به سوی مرزهایمان  بگشاید و اقتصاد کشور را متحول کند.

دبیر کنفرانس دکو 2017 در ادامه با بیانگر اینکه برگزاری این کنفرانس باعث شده رشته طراحی در صنف مبلمان در دستور کار قرار گیرد گفت: با راه اندازی رشته طراحی مبلمان در بحث دانشگاه و مطالعات علمی خوبی اتفاق افتاد  و خروجی روشنی نیز داشت.

وی تصریح کرد: ما باید در این برنامه به دو رویکرد اساسی بپردازیم در مرحله اول باید بحث دانش بنیان شدن صنف صنعت را رشد بدهیم و در رویکرد دوم به جذب سرمایه گذاری مشترک در کشور و صادرات به دیگر کشورها بپردازیم.

علیخانی عنوان کرد: در حال حاضر 90 درصد سرمایه گذاری ها در بحث تولید در دیزاین و طراحی است و  تنها 10 درصددر مابقی مسائل مربوط به مبلمان است.

وی تأکید کرد : بیش از 1300 طرح به دبیرخانه ارسال‌شده و هدف‌گیری این بود که 100 طرح انتخاب شود ولی با توجه به استقبال، داوران بر اساس سه رکن مدل مفهومی و علمی 100 طرح برتر را انتخاب کردند  و از 100 طرح 20 طرح برتر در آئین اختتامیه معرفی می‌شوند و طراحان طرح‌های خود را معرفی خواهند کرد و مورد حمایت کنفرانس قرار خواهند گرفت و تجاری‌سازی خواهند شد.

برچسب ها

مبلمانمبلسازان
مطالب مرتبط بیشتر
افزایش قیمتی در بازار مبلمان نداریم مذاکره برای ورود مبل ایرانی به قطر دلیل افزایش قیمت مبلمان و صندلی دلیل افزایش قیمت مبلمان و صندلی مشکلات صنعت مبل ایرانی چیست؟ مشکلات صنعت مبل ایرانی چیست؟ چه کسانی مبل ۱۰۰ میلیونی خریداری می‌کنند؟ نرخ تورم مبلمان و لوازم خانگی خانوارهای شهری +اینفوگرافیک دولت با تعیین نرخ ثابت ارز، تکلیف تولیدکنندگان را مشخص کند مبل ایرانی به کدام کشورها صادر می شود؟ پنجمین نمایشگاه مبلمان،لوستر و دکوراسیون داخلی تبریز مبلمان در آستانه سال جدید افزایش قیمت نخواهد داشت مبلمان در آستانه سال جدید افزایش قیمت نخواهد داشت بخش صادراتی بازار مبلمان، سال آینده فعال می شود سنت قدیمی ایران، دستاورد جدید ژاپن +تصاویر تویسرکان قابلیت تبدیل به قطب مبل و منبت کشور را دارد نمایشگاه خانه مدرن ,مبلمان,لوستر و دکوراسیون تهران بانک ها فقط وعده وام می دهند اما ازتسهیلات خبری نیست مبل کوسنی، این کوچک شگفت انگیز تو هر خونه ای جا میشه آغاز بکار نمایشگاه ملی و تخصصی مبلمان و دکوراسیون داخلی با این راهکارهای جالب وسایل کهنه ی خانه ی خود را نو کنید+تصاویر نکاتی که در مورد انتخاب مبلمان چرمی باید بدانید دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مبلمان فرش لوستر و دکوراسیون داخلی بندر عباس روکش هایی زیبا برای مبل ها نمایشگاه مبلمان راهی برای کمک به صنعت مبل اصفهان ۵۰ درصد شرکت کنندگان نمایشگاه مبلمان تولیدکنندگان استان فارس هستند دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مبلمان- بندرعباس صادرات مبلمان نیازمند برندسازی چالش‌ها و مشکلات پیش روی بازار مبل تبریز انتخاب رنگ پرده متناسب با مبلمان و فرش ۵ مبل تخت خواب شو برتر اصول و قوانین چیدمان مبلمان برترین برند مبلمان ترک، یاتاش و انزاهوم در شریعتی تهران اصول خرید یک مبلمان حرفه ای میز صبحانه خوری،۷ مدل ایده آل در چیدمان منزل ایرانی ها افتتاح مدرن ترین مجتمع تولیدی مصنوعات بتنی سبک و مبلمان شهری کشور هنر خوشنویسی، تایپوگرافی اصیل در مبلمان خانه های ایرانی مدل مبل راحتی ال، ۱۰ انتخاب خانواده های ایرانی در مسیر اقتصاد مقاومتی نمایشگاه مبلمان منزل تهران ۹۶، در غرفه ها چه می گذرد؟ نمایشگاه بین المللی مبلمان گشایش یافت دکوراسیون پذیرایی، این ۱۶ خانه ایرانی را از دست ندهید آغاز بکار نمایشگاه بین المللی مبلمان با حضور ۴۰۰ واحد تولیدی ۱۰برند برتر وسایل خانه و مبلمان تعمیر مبل، چه وقت باید دست به کار شد؟ تهران میزبان بزرگترین نمایشگاه مبلمان خاورمیانه تخت کنار استخر، کدوم مدل برای حیاط خانه بهتره؟ مبل تک، معجزه ای نو در دکوراسیون منزل ایرانی ها پاف چیست، دکوراسیون جدید با مبلمان به روز طراحی مبلمان ویژه کودک در باغ کتاب مدل تخت های راحت ژاپنی ترامپ ۱۳۰ هزار دلار از پول آمریکایی‌ها را برای مبلمان هزینه کرد مبلمان روباتیک ساخته شد مبل ایرانی به کام خارجی‌ها صنعت مبل در رکود غرق شد گزارشی از همایش رویاک۹۵ دومین نمایشگاه بین المللی یراق آلات و ماشین آلات مبلمان در مشهد آغاز به کار کرد بیستمین اجلاس سالانه شورای مبلمان کشورهای آسیایی در ایران برگزار می‌شود بیستمین اجلاس سالانه شورای مبلمان کشورهای آسیایی در ایران برگزار می‌شود
برگشت به بالا