کامپیوتر چطور چهره‌ها را تشخیص می‌دهد؟

عصر کالا- درک دنیای بصری برای انسان‏ ها آنقدر ساده است که تقریبا تمامی عکس ‏العمل‏ های ما نسبت به محیط بصری اطراف به‏ صورت ناخودآگاه انجام می‏گیرد.

سه شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹:۰۰

کامپیوتر چطور چهره‌ها را تشخیص می‌دهد؟

به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از اقتصاد آنلاین، وقتی چیزی را می‏بینیم، اغلب اوقات برای تشخیص آن نیازی به مطالعه (ذهنی) نداریم. اما این مساله در مورد کامپیوتر ها بسیار پیچیده است. تشخیص چهره انسان از دیگر اجسام و موجودات محیط، برای کامپیوتر ها یک مشکل بسیار بزرگ محسوب می‏شود. علاوه‌بر این، حل این مساله نیز نیازمند تلاش و هزینه بسیار بالایی خواهد بود. امروزه تکنولوژی تشخیص چهره و بینایی کامپیوتر از اصلی‏ترین نیاز های علم و صنعت به‏ شمار می‏آیند. پیشرفت بسیاری از تکنولوژی‏ های امروزی از جمله خودرو های بدون راننده، نرم‏افزار های تشخیص چهره، کارخانه ‏ های هوشمند که بتوانند وجود خطا و ناهماهنگی در خط تولید را تشخیص دهند و نرم‏افزار هایی که به شرکت‌ های بیمه امکان پردازش و دسته‏ بندی اتوماتیک اسناد را بدهند، همگی به پیشرفت سیستم تشخیص تصویر و بینایی کامپیوتر بستگی دارند.
تعلیم بینایی به کامپیوتر سخت و پرهزینه است
یکی از راه ‏ های موثر برای حل این مشکل به‏ کارگیری فراداده ‏ ها برای دیتا های بدون ساختار است. شاید استخدام یک متخصص برای طبقه‏ بندی و جداسازی آرشیو فیلم‏ ها از آرشیو موسیقی کمی سخت به‏ نظر برسد اما به‏ کارگیری همین افراد متخصص برای آموزش سیستم مسیریابی یک خودروی بدون راننده جهت تشخیص عابرین پیاده از دیگر خودرو ها یا شناسایی، دسته‏ بندی و فیلترکردن تصاویر روزانه میلیون‏ ها کاربر شبکه ‏ های اجتماعی تقریبا غیرممکن است. به گزارش دنیای اقتصاد، بنابراین اولین راه‏حل این مشکل استفاده از شبکه ‏ های عصبی است. با اینکه از لحاظ تئوریک استفاده از شبکه ‏ های نورونی مرسوم جهت تحلیل تصاویر ممکن است، اما از لحاظ عملی و محاسباتی بسیار پرهزینه خواهد بود. برای مثال تحلیل یک تصویر نسبتا کوچک (50 × 50 پیکسل) نیازمند 900 داده ورودی و بیش از نیم میلیون پارامتر خواهد بود. شاید انجام این کار برای ماشین‏ های محاسباتی امکان‏پذیر باشد اما زمانی که بخواهیم تصاویر بزرگ‌تر (500 × 500 پیکسل) را تحلیل و پردازش کنیم، تعداد ورودی و شبکه ‏ های نورونی مورد نیاز برای انجام این کار تقریبا غیرقابل شمارش خواهد بود.

چاره چیست؟
خوشبختانه با اعمال یکسری تغییرات در ساختار شبکه ‏ های عصبی، می‏توان تصاویر بزرگ‌تر را نیز پردازش کرد. این نوع شبکه ‏ های عصبی تغییر یافته را «شبکه ‏ های عصبی پیچیده» (CNNs) می‏نامند. یکی از مزایای شبکه ‏ های عصبی، کاربردپذیری آن ها در مصارف مختلف است؛ اما پس از به‏ کارگیری آن ها در پردازش تصاویر می‏بینیم که این مزیت به یک مشقت تبدیل می‏شود. اما با طراحی شبکه ‏ های عصبی مختص پردازش تصاویر، می‏توانیم این ماموریت غیرممکن را تا حدی ممکن بسازیم. یکی از مزیت‏ های شبکه ‏ های عصبی پیچیده، تشخیص دو پیکسل مجاور یکدیگر به‌عنوان دو پیکسل مرتبط است به همین دلیل برای پردازش پیکسل‏ های مجاور از یک سلول عصبی استفاده می‏شود. به بیان فنی‏تر، شبکه ‏ های عصبی پیچیده با فیلتر و تلفیق پیکسل‏ های مجاور در تصاویر، پردازش تصاویر از لحاظ حجم محاسباتی را تا حد زیادی کاهش می‏دهند.
این در حالی است که در شبکه ‏ های عصبی معمولی برای پردازش هر پیکسل از یک سلول عصبی استفاده می‏شود که همین مساله یکی از دلایل اصلی افزایش تعداد نورون‏ های عصبی مورد نیاز برای پردازش تصویر خواهد بود. ناگفته نماند که افزایش تعداد نورون‏ های عصبی موجب افزایش بار محاسباتی و درنتیجه کاهش دقت در محاسبات خواهد شد. شبکه ‏ های عصبی پیچیده به جای اتصال هر ورودی به یک نورون، با محدود کردن روابط بین پیکسل‏ های تصاویر، هر نورون را مسوول پردازش یک دسته از پیکسل‏ ها می‏کند (3×3 یا 5×5 پیکسل برای هر نورون). به این ترتیب، هر نورون مسوولیت پردازش بخش کوچکی از تصویر را به عهده می‏گیرد. این ساختار کم و بیش به ساختار عصبی نورون‏ های مغز که در آن هر سلول عصبی مسوولیت پاسخگویی به بخش خاصی از بدن را به عهده می‏گیرند، شباهت‏ هایی دارد.

ساختار درونی شبکه ‏ های عصبی
فیلترینگ پیکسل‏ ها چگونه انجام می‏گیرد؟ راز انجام این کار در اضافه شدن دو لایه جدید به این شبکه عصبی است: لایه ‏ های درهم پیچیده و لایه ‏ های ادغام کننده. در پایین مراحل پردازش را به‏ طور کامل شرح داده‏ایم. این مراحل در اصل به یک شبکه عصبی طراحی شده برای تشخیص اینکه یک زن سالخورده در تصاویر وجود دارد یا خیر، مربوط می‏شود. قدم اول مربوط به لایه درهم پیچیده است که این قدم خود شامل چند مرحله مجزا می‏شود. ابتدا تصویر یک پیرزن را به یکسری قطعات 3×3 پیکسلی تبدیل می‏کنیم. در قدم بعدی هریک از این قطعات را برای پردازش به درون یک نورون عصبی تک لایه می‌فرستیم. سپس مقادیر خروجی را به شکلی که از لحاظ عددی محتوای قسمت خاصی از تصاویر را معرفی می‏کنند، دسته‏ بندی می‏کنیم. هر پیکسل وظیفه تعریف ارتفاع، طول و رنگ (سه بعد مختلف) را برعهده دارد. بنابراین در این مورد، هر قطعه تعریفی 3×3×3 خواهد داشت. در ضمن برای پردازش ویدئو ها، بُعد زمان نیز درنظر گرفته می‏شود.
حال نوبت به لایه ادغام‌کننده می‏رسد که این دسته ‏ های سه‏ بعدی یا چ هار بعدی را دریافت کرده سپس آن ها را به دسته ‏ هایی با سایز و ابعاد کوچک‌تر تبدیل می‏کند. محصول به‏ دست آمده، دسته ‏ های ادغام شده‏ای هستند که تن ها شامل بخش‏ های با اهمیت می‏شوند و بخش‏ های مشابه به یکدیگر و کم‏اهمیت حذف شده‏اند. این مرحله موجب کاهش حجم محاسبات تا بیشترین حد ممکن خواهد شد. در مرحله پایانی، دسته ‏ های تغییر سایز یافته (کوچک شده) را به‌عنوان ورودی برای شبکه ‏ های عصبی استفاده می‏کنیم. از آنجایی که سایز داده ‏ های ورودی در مرحله اول و دوم تاحد قابل‌توجهی کاهش داده شد، شبکه ‏ های عصبی معمولی هم می‏توانند بدون هیچ دردسری این داده ‏ ها را پردازش کنند. خروجی‏ های به‏ دست آمده از این مرحله پایانی نشاندهنده مقدار کارآیی سیستم در تشخیص تصاویر فرد سالخورده داخل تصاویر خواهد بود.

به‏ کارگیری شبکه ‏ های عصبی
ساخت شبکه ‏ های عصبی پیچیده ممکن است زمان‏بر و بسیار پرهزینه باشد. ناگفته نماند که اخیرا رابط‏ های برنامه‏نویسی مختلفی برای سازمان‏ ها طراحی شده‏اند که به آن ها امکان پردازش و تشخیص چهره را بدون نیاز به سیستم بینایی کامپیوتر شخصی یا تخصص در بخش یادگیری ماشینی می‏دهد. در پایین مهم‏ترین برنامه ‏ های کاربردی در این بخش را برایتان نام برده‏ایم.
Google Cloud Vision: این محصول شرکت گوگل که برپایه فریم‏ورک TensoFlow و رابط برنامه‏نویسی REST عمل می‏کند، قادر است اشیا و چهره افراد را تشخیص دهد. این رابط می‏تواند با استفاده از موتور جست‌وجوی تصویری گوگل، تصویر مشابه به یکدیگر در سراسر وب را جست‌وجو و پیدا کند.
IBM Watson Visual Recognition: این برنامه که به‌عنوان بخشی از پروژه Watson Developer Cloud شناخته می‏شود، از امکانات پیش‏فرض خوب و کارآمدی برخوردار است. این برنامه نیز همچون رابط کاربری گوگل از سیستم OCR و تشخیص NSFW برخوردار است. Clarif.ai می‏گوید: این سرویس تازه‏ وارد به عرصه تشخیص تصاویر است که از رابط برنامه نویسی REST نیز پشتیبانی می‏کند. یکی از نکات جالب این برنامه، پشتیبانی از ماژول‏ های مختلفی است که می‏توانند در ساخت الگوریتم‏ هایی که قابلیت تشخیص شرایط مختلف از جمله جشن عروسی، مسافرت و غذا و رستوران را دارند، کمک کنند.
با اینکه این رابط‏ های برنامه‏نویسی و طراحی برای کاربرد های عمومی مناسب هستند، اما برای انجام وظایف تخصصی احتمالا به تهیه تجهیزات و دستگاه ‏ های حرفه‏ای نیاز خواهد بود. خوشبختانه کتابخانه ‏ های الکترونیکی امروزی با ارائه دیتا ها به‏ صورت از پیش محاسبه و بهینه شده، کار را برای دانشمندان امروزی بسیار آسان کرده‏اند و متخصصان می‏توانند بدون نیاز به محاسبه و پردازش گام به گام داده ‏ ها، با خیال راحت روی آموزش مدل‏ ها تمرکز کنند. بسیاری از این مراکز از جمله TensorFlow، DeepLearning4J، Torch و Theano سال‌ ها است که با موفقیت و در زمینه ‏ های مختلف مورد استفاده قرار می‏گیرند.

برچسب ها

کامپیوترفناوریتشخیص چهره
مطالب مرتبط بیشتر
فناوری شناسایی بر اساس بدن و لباس اشخاص مورد اعتماد ترین شرکتهای فناوری معرفی شدند اعضای هیات نظارت فیس بوک مشخص می شوند خطرناک‌ترین مرد جهان یخچال دستی نوشیدنی ها را تا ۵ روز خنگ نگه می دارد نسل جدید جی پی اس سال ۲۰۲۳ از راه می رسد شاخص‌ترین محصولات ایفا آلمان رونمایی از نمایشگر پوشیدنی در نمایشگاه ایفا ساعت‌های هوشمندی که در ایفا ۲۰۱۹ رونمایی شدند رونمایی از تبلت‌های جدید لنوو با قابلیت کنترل لوازم منزل صندلی ویژه بازی های رایانه ای رونمایی شد امکان روشن و خاموش کردن "لامپ" از هر نقطه دلخواه میسر شد غول‎های دیجیتالی در ایفا ۲۰۱۹ تبدیل تلفن هوشمند به میکروسکوپ فلوئورسنت یواس بی ۴ در ۲۰۲۰ روانه بازار می شود کالسکه برقی هوشمند ساخته شد باز و بسته کردن بند کفش با فرمان صوتی اینترنت کوانتوم؛ انقلاب ارتباطی آینده نمایش برترین روبات‎‌های جهان در چین ابداع فناوری کاهش مصرف باتری در شبکه های نسل پنجم موبایل قاب گوشی اتصال به شبکه ۵G را مختل می‌کند؟ چاپگرهای سه‌بعدی که راه می‌روند و پرواز می‌کنند! پروانه رباتیک هم از راه رسید میلیاردرهای فناوری که سالانه فقط یک دلار حقوق می‌گیرند Aurora R۹ و G۵ ۵۰۹۰، کامپیوترهای جدید Dell برای گیمرها، روانه بازار شدند جنگ داخلی غول‌های چینی ساخت هدفون خنک کننده سر رشد ۳۸درصدی بازار فروش ساعت‌های هوشمند تحقق رؤیای دیرینه نصب دستگاه‌های الکترونیکی در مغز انسان ممنوعیت حمل مک بوک پروی ۲۰۱۵ در پروازهای آمریکا رونمایی از نخستین حسگر تصویر ۱۰۸ مگاپیکسلی فرمان اجرایی ترامپ برای شبکه‌های اجتماعی اختلاف با کره‌جنوبی، برنامه‌های ژاپن برای توسعه ۵G را عقب می‌اندازد ریل می از فناوری دوربین چهارگانه با رزولوشن ۶۴ مگاپیکسلی برای گوشی‌های هوشمند رونمایی می‌کند هوآوی برای اولین بار از سیستم عامل اختصاصی خود در تلویزیون هوشمند ۵G استفاده کرد آیفون های ۲۰۲۰ با استاندارد ۵G عرضه می شوند طراحی و ساخت باتری‌های انعطاف‌پذیر اپل مودم‌های ۵G اینتل را خرید اپل ۳ سری تبلت جدید می سازد تجهیزات کامپیوتری ۳۵درصد ارزان شد کمپانی‌های فناوری چینی از آمریکایی‌ها پیشی گرفتند مشکل از استارت‌آپ‌ها نبود آبگرمکن خورشیدی با فناوری ایرانی تولید شد مچ بندی که بی نظمی قلب را هشدار می دهد سطل زباله هوشمند در هزینه های آشپزی صرفه جویی می کند چشم بند ضد حواس پرتی کارمندان ابداع شد رایانه به خاطر پرداخت مابه التفاوات نرخ ارز از گمرک ترخیص نمی‌شود فناوری جدید مایکروسافت؛ تشخیص هوشمندانه دستورات بدون صدا محبوب‌ترین وب‌سایت‌های جهان کدامند؟ بزرگترین مجموعه رایانه‌های اپل به فروش می‌رسد رکورد جدید تولید کوچک ترین رایانه جهان شکسته شد تبدیل پوست انسان به اسپیکر! +عکس وصله سیلیکونی فشار خون داخل بدن را اندازه می گیرد کلاه ایمنی با چشم انداز ۳۶۰ ساخته شد ۳ میلیارد کاربر در جهان از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند نت‌بوک‌ و تبلت‌ از اولویت مصرف خانوارها خارج شده‌اند رونمایی از نخستین تلویزیون اولد ۸K در جهان ربات شخصی که کاربر را تعقیب می کند و تماس ویدئویی می گیرد! ساخت پنل دیواری که به موسیقی واکنش نشان می دهد قرار گرفتن ایران در میان ۶ کشور تولیدکننده پرینترهای سه‌بعدی صنعتی ساخت دوربینی که تصاویر پنج بعدی ثبت می کند کیبورد گوگل صورت کاربران را به ایموجی تبدیل می‌کند رابط کاربری سیستم‌عامل ساعت‌های هوشمند بهبود یافت عرضه لباس‌های کار ضد آب و لک با نانو نقره جعبه کمک های اولیه نانویی به بازار رسید دانشمند ایرانی مبدع نسل جدید مچ بندهای هوشمند گجتی که بوی بد کفش را از بین می برد ساخت غضروف مصنوعی از شلوار جین! پهپاد خورشیدی رکورد طولانی ترین پرواز را شکست پرظرفیت ترین حافظه های فلش جهان معرفی شدند صدای خورشید به موسیقی تبدیل شد ساخت لیوانی که کولر شخصی شما می شود درمان کمردرد با اپلیکیشن هوشمند ویژه فیزیوتراپی معرفی پرفروش‌ترین قطعات کامپیوتر+ جدول عینکی که از حالت تهوع جلوگیری می کند یک دانشجو سریع ترین جت پک زیر آبی جهان را ساخت مزایا و معایب لپ‌تاپ‌های مک بوک آدوب آسیب‌پذیری نرم‌افزارهایش را حل کرد پیش نمایش تازه ویندوز ۱۰ با تغییرات اساسی از راه رسید ۵ روش برای غیر فعال کردن آپدیت ویندوز ۱۰ را بشناسید! کامپیوتر شما به چه میزان حافظه رم(RAM) نیاز دارد؟ مرورگر فایرفاکس شما را از هک شدن مطلع می کند محافظی که با حسگر و ۸ نیزه از موبایل شما محافظت می کند! تحویل کالا با خودروی خودران آزمایش می شود گجتی که بوی عرق را ردیابی می کند دستیار صوتی مایکروسافت جاسوسی می‌کند بدون اینترنت ترجمه کنید با این مسواک فناورانه دندان هایتان را تمیز کنید معرفی یک خودروی کالارسان بدون راننده توسط "علی‌بابا" باتری هسته ای با عمر ۱۰۰ سال ساخته شد امکان محاسبه تجهیزات انبار شده در گمرک وجود ندارد میزان فروش گوشی های هوشمند باز هم افزایش یافت دستکش میکروب کش ساخته شد هیدروژل جدید برای جذب بیشتر رطوبت هوا ساخته شد سرنوشت فروش گوشی‌های آیفون چگونه رقم می‌خورد؟ ساخت ربات شناگر بدون استفاده از باتری و موتور سنجش میزان سلامتی از روی لباس با لیزر تولید ورقه شیشه‌ای به ضخامت یک کاغذA۴ ساخت روبات‌های چابک با الهام از عنکبوت جهنده اندازه‌گیری سدیم بدن با یک حسگر همکاری دو غول فناوری برای رفع مشکل یادگیری کودکان ادغام گوگل‌لنز با دوربین گوشی‌های هوشمند سیستم تشخیص چهره آیفون ۱۰ مشکل‌دار شد دوچرخه برقی هوشمند هم به بازار آمد هلیکوپتر برقی ۲ نفره هم از راه رسید استیکری که پوست انسان را به کنترل لمسی موبایل تبدیل می کند لنز چشمی که اشعه لیزر پرتاب می کند! گوگل استارتاپ «بازی اجتماعی» می سازد عرضه پارچه‌های ضدآتش با کمک نانو فناوری پنجره هوشمندی که مناظر بیرونی خودرو را به نابینایان نشان می‌دهد! تشخیص انواع بیماری‌ها تنها با یک اپلیکیشن عرضه دستگاهی برای کنترل وسایل برقی از راه دور چاپ مدار الکتریکی قابل شستشو روی پوست بدن بهترین اسپیکر‌های بلوتوث در سال ۲۰۱۸ باهوش ترین دستیار صوتی دیجیتال مشخص شد استفاده از لپ تاپ قدرت باروری را کاهش نمی دهد ویندوز ۱۰ جلوی حواس پرتی کاربران را می گیرد ربات نقاش ساخته شد! طراحی و ساخت آینه جادویی برای اتاق پرو با ژاکت واقعیت مجازی ترس و هیجان را تجربه کنید ساخت دستگاهی برای کنترل رؤیا ! جشنواره استارتاپ های لوازم خانگی برگزار می شود چسب استخوان ۵ دقیقه ای از راه رسید با چه ترفندی از بوی نامطبوع ماشین لباسشویی خلاص شویم پرده‌برداری اینتل از یک پردازنده سریع و جدید مرورگر اینترنت اکسپلورر، دام جدید هکرها طرح رجیستری ۱۲هزار میلیارد ریال درآمد به همراه داشت بازدید از بناهای تاریخی با واقعیت مجازی راهنمای خرید دستگاه فکس دانشمندان درصدد استخراج طلا از سیم‌کارت‌های قدیمی تولید دوربین هوشمند امنیتی با عمر باتری یک ساله تولید نمایشگر جدیدی که هرگز کثیف نمی شود با تولید حافظه جدید با رم و رام خداحافظی کنید فناوری جدید چینی ها برای جایگزینی حافظه RAM رایانه مردم بزودی به خدمات جدید دولت الکترونیک دسترسی خواهند یافت درمان ساده تر بیماری های گوارشی با فناوری چاپ سه بعدی ۲۲ فروردین؛ سال‌روز ارائه نخستین رایانه شرکت اپل دستیابی ال جی به بالاترین میزان سود عملیاتی در ۹ سال اخیر افزایش ۵۰ درصدی سود عملیاتی سامسونگ این قوطی کوچک جلوی غرق شدنتان را می گیرد چهل و پنجمین سال تولد موبایل مبارک سوشی با چاپ سه بعدی هم به بازار آمد! پایانی برای حافظه‌های رایانه‌ای پایانی برای حافظه‌های رایانه‌ای جوراب جلوگیری از زخم پا ساخته شد گوشی‌ها هم باهوش می‌شوند تلسکوپ جیمز وب ۲۰۲۰ افتتاح می شود پهپاد ۲۸ موتوره عملیات نجات و جستجو انجام می دهد بانداژ زخم با پروتئین سویا ساخته شد رایانه یک‌میلی‌متری به بازار می‌آید رایانه یک‌میلی‌متری به بازار می‌آید فناوری تشخیص چهره بالاتر از «فیس آی دی» اپل ارائه می شود ۱۰ درصد رایانه‌های فعال جهان مک هستند نرخ انواع هارد‌ دیسک‌ اکسترنال در بازار؟ +جدول شیشه هوشمند با قابلیت کنترل جذب نور ساخته شد قیمت انواع هارد‌ دیسک‌ اکسترنال در بازار؟ +جدول تولید اولین باتری قلمی دوست دار محیط زیست با قابلیت شارژ مجدد تغییر سلیقه کاربران محصولات دیجیتال تولید سریع ترین حافظه های جهان تولید ساعت هوشمندی که ویدیو پروژکتور می‌شود راهبری شهرهای هوشمند جهان در دست کیست؟ دستیارهای صوتی جایگزین خدمات مشتریان باتری جدید دستگاه ها را ۲۰ ثانیه ای شارژ می کند مظنه انواع هارد‌ دیسک‌ اکسترنال در بازار؟ +جدول فرودگاه میامی به اسکنر هوشمند تشخیص چهره مجهز شد فرودگاه میامی به اسکنر هوشمند تشخیص چهره مجهز شد محقق ایرانی روش جدیدی برای تقویت سیمان ابداع کرد چگونه لپ تاب و کامپیوتر خود را خانه تکانی کنیم؟ تولید چادرصحرایی با قابلیت حفظ سرما و گرما ابداع فناوری شناسایی چهره حتی با وجود عینک و نقاب ذخیره ۵۷۰۰ فیلم روی قدرتمندترین حافظه اس اس دی جهان ماده ای با ویژگی های لاستیک و فولاد ساخته شد تولید نانوالیاف هوشمند با قابلیت ذخیره گرما روشن کردن چند ثانیه ای آتش با ۵ ساعت ماندگاری گوشی های هوشمند به جنگ چاله های خیابان ها می روند دکمه «نمایش تصویر» گوگل حذف می شود فستیوال نوآوری های صنعت آرایشی و بهداشتی برگزار می شود ساخت نانوفیلم‌های منعطف با توانایی ذخیره سازی اطلاعات بارکدهای خوراکی به بدن دارو می رسانند لیست قیمت انواع ماوس ساعتی که نشانه‌های تشنج را تشخیص می‌دهد ترکیب عینک آفتابی و ژن‌درمانی برای درمان بیماری‌های نادر چشم تردمیل با حسگر مادون قرمز ساخته شد تبلت ایرانی به ورزشکاران المپیکی اهدا می شود کتی که روکش موتورسیکلت می شود لیست ارزان قیمت ترین فلش مموری های موجود در بازار کشتن باکتری ها و بازسازی پالپ دندان با سلول های بنیادی تولید حسگر قابل چسباندن به پوست دست برای مدت طولانی تامین امنیت المپیک زمستانی با هواپیمای چهره نگار و پهپاد قابلیت تشخیص چهره در به‌روزرسانی جدید وان پلاس۵ قابلیت تشخیص چهره در به روز رسانی جدید Honor ۷X همکاری ۳۰ شرکت برای تولید قلم الکترونیک مشترک با بوق هشدار از سرقت لپ‌تاپ‌‎‌تان جلوگیری کنید احتمال ادغام حسگر عنبیه چشم با تشخیص چهره در گلکسی اس ۹ این انگشتر آینده واقعیت مجازی را دگرگون می کند پهپادهای هوشمند در خیابان های شهر حرکت می کنند پیش بینی وضعیت بیماران با کمک هوش مصنوعی اشیا بعد از چاپ تغییر رنگ می دهند! لرزش ارز در بازار کامپیوتر این سطل زباله مجهز به فیلتر تهویه بو است دوربینی که زمان مناسب عکاسی را تشخیص می دهد سوزن انتقال دارو به مغز ساخته شد رباتی که از رطوبت انرژی می گیرد و حرکت می کند تجاری‌سازی زخم‌پوش‌های دیابتی با اپلیکیشن جدید گوگل همه خبرنگار می شوند نصب تابلو در خانه جدید با مشاوره هوش مصنوعی! نسخه تازه ویندوز ۱۰ به نام «پولاریس» در راه است هوش مصنوعی به زودی ذهن انسان ها را می خواند پانسمان پلیمری برای ترمیم جراحت تولید شد قیمت پرفروش‌ترین انواع هارد‌ دیسک‌ اکسترنال در بازار؟ +جدول شروع رونق بازار کامیپوترهای خانگی بازسازی خانه ها در زمان زلزله با واقعیت مجازی هوش مصنوعی حرف زدن انسانها با حیوانات را ممکن می کند گجت هوشمند برای اطلاع از میزان دریافت نور خورشید عرضه PC در ۶ سال گذشته برای اولین بار در بازار افزایش یافت قیمت انواع ماوس در بازار؟ +جدول نمایش کوچکترین فلش مموری ۱ ترابایتی با پورت Type-C گجتی که از مرگ ناگهانی نوزاد جلوگیری می کند پای الکسا به رایانه‌های مجهز به ویندوز ۱۰ باز می شود گجت هوشمند؛ راهی برای یافتن کلیدهای گمشده دانشمند ایرانی حسگر رصد معده ساخت محصول جدید اینتل برای تولید رایانه های نازک نخستین گوشی جهان مجهز به باتری ۱۲ هزار میلی‌آمپری پی‌سی مخصوص گیم با ۱۸ هسته کورآی ۹ و ۱۲۸ گیگ رم در سی‌ای اس ۲۰۱۸ ربات ها مشاور املاک می شوند این اپلیکیشن صورت افراد را شناسایی می کند مشکل تراشه های اینتل اطلاعات کاربران را فاش می کند شناسایی آسیب پذیری مهم در اکثر تراشه‌های اینتل وی‌چت هم به تشخیص چهره مجهز شد لیست قیمت انواع کابل و مبدل در بازار نجات نقاشی های درمعرض خطر با فناوری پیشرفته سه بعدی قابلیت تشخیص چهره به OnePlus ۵ اضافه خواهد شد آغاز تولید انبوه رم های کم مصرف ۸ گیگابایتی و ۱۰ نانومتری رشد آرام قیمت‌ها در بازار کامپیوتر تقویت خواص سیمان با فناوری نانو توسط محققان کشور بازار کامپیوتر تحت تاثیر سال نو میلادی تشخیص چهره ویندوز ۱۰ فریب می‌خورد لیست گرانقیمت ترین کیبوردهای موجود در بازار لیست قیمت انواع فن Case در بازار این گربه رباتیک داروهای صاحب سالمندش را یادآوری می کند ثبات قیمت در بازار کامپیوتر قیمت انواع هارد‌ دیسک‌ اکسترنال در بازار؟ +جدول رشد گیاهان در تاریکی برای اولین بار ممکن شد گل داوودی به جنگ پشه ها می رود هوش مصنوعی به موتور جستجوی بینگ افزوده شد تست سرعت اینترنت از طریق پرتال مخابرات ایران ممکن شد نارضایتی از خدمات اینترنت را چطور اعلام کنیم؟ با این قفل بی سیم رایانه تان را بی دغدغه رها کنید نگاهی به اسکنر عنبیه چشم سامسونگ مظنه انواع ماوس در بازار؟ +جدول قفل کردن برنامه ها با چشم! مظنه روز انواع مانیتور در بازار؟ +جدول کارت گرافیک قدرتمندی که رایانه شخصی را تبدیل به ابررایانه می‌کند مانیتوری با قابلیت ایجاد تمایز میان یک میلیارد طیف رنگی اخذ فاکتور رسمی از فروشنده الزامی می‌شود ثبات قیمت در بازار تجهیزات جانبی کامپیوترهای شخصی بازنشسته می‌شوند؟ قیمت پرفروش‌ترین هارد‌ دیسک‌ اکسترنال در بازار؟ +جدول سیستم تشخیص چهره در آیفون ۱۰ تنها از یک چهره پشتیبانی می‌کند گجتی که با تولید موسیقی مخصوص کاربر را می خواباند آیفون ۱۰؛ تشخیص چهره یک یا چند نفر؟ نجات جان انسان‌ها با هشدار زودتر زلزله با کابل جدید «اچ دی ام ای» تصاویری با شفافیت ۵ برابری ببینید تحول در تجارت آنلاین با افزایش خریدهای موبایلی سرعت چاپگرهای سه بعدی ده برابر شد روسیه ۲۰۱۸ اینترنت مستقل راه اندازی می کند یک اپلیکیشن جدید سرک کشیدن دیگران به موبایل را هشدار می‌دهد قابلیت نقاشی روی عکس دوستان در اینستاگرام فعال شد ماهیچه مصنوعی با قابلیت بلند کردن جسمی هزار برابر وزن خود استفاده از داده‌­های تشخیص چهره توسط دولت استرالیا استفاده از داده‌­های تشخیص چهره توسط دولت استرالیا لامپ ها و وسایل برقی خانه را بدون سیم کشی تازه هوشمند کنید صندوق ضد سرقت برای نگهداری کلید خودرو ساخته شد حلقه هوش مصنوعی مشکل بد خوابی را برطرف می کند هوش مصنوعی پیامک های کلاهبردارانه را مسدود می کند روسیه پهپاد غول پیکر طراحی کرد تولید اولین کفش های کاملا ضدآب دنیا این ویدئو پروژکتور لمسی در جیب جا می شود! استفاده از نرم افزارهای قدیمی تا سال ۲۰۲۰ ناممکن می شود این گجت به شما توانایی خارق العاده می دهد فرش های نانویی با خاصیت آنتی باکتریال وارد بازار شد استفاده ناسا از فناوری قرون وسطی برای طراحی مریخ نورد قفلی که از راه دور صاحبخانه را باخبر می کند پهپاد خودرانی که از شما سلفی می گیرد عرضه یک دوربین جان سخت با قابلیت فیلمبرداری فوق دقیق روس ها ربات هفت تیرکش با قابلیت رانندگی ساختند با این فناوری کمتر قبض آب بپردازید تولید رباتی که حرکات آکروباتیک انجام می‌دهد گوشیهای اندروید به فناوری شناسایی صورت مجهز می شوند گوشیهای اندروید به فناوری شناسایی صورت مجهز می شوند مظنه خرید انواع کارت شبکه در بازار چقدر است؟ ربات چهارپا که به اندازه سگ‌های واقعی توانمند است + عکس نقابی که آیفون را فریب داد فناوری؛ این بار ناجی مشکل پارک خودروها ردیابی سرطان پوست با یک دستگاه ارزان تولید آی پد با فناوری شناسایی صورت تولید آی پد با فناوری شناسایی صورت نرخ انواع هارد‌ دیسک‌ اکسترنال در بازار؟ +جدول بازار کامپیوتر در انتظار تغییرات سیستم امنیتی بیومتریک همه گیر می‌شود چاپ سه بعدی سریع تر می شود نگاهی به ۷ ویژگی قابل انتظار در اچ تی سی یو ۱۱ پلاس ،‌ پرچمدار آینده تایوانی‌ها شرکت مخابرات ایران هوشمند دیجیتال می‌شود "IPTV"؛ برنامه‌هایی که به میل شما پخش می‌شوند! فروش هاردهای دستکاری شده در بازار دیجیتال نرخ انواع هارد‌ دیسک‌ اکسترنال در بازار؟ +جدول ایموجی‌های متحرک کار دست اپل داد ایموجی‌های متحرک کار دست اپل داد همکاری اینتل و آمازون در توسعه فناوری تشخیص صدا هوش مصنوعی گوگل خود را تکثیر می‌کند ایران تا پایان برنامه ششم ۴۰۰ میلیون مشترک تلفن همراه خواهد داشت رونمایی از قدرتمندترین تراشه تلفن همراه جهان با این برنامه موبایلی چهره فرزندتان را قبل از تولد ببینید روسها برای سربازان زره روباتیک ساختند نرخ انواع هارد‌ دیسک‌ اکسترنال در بازار؟ +جدول دشواری‌های ایجاد سایت مرجع قیمت کالا جهان رایانه‌های کوانتومی قیمت انواع اسکنر در بازار؟ +جدول با این روش اشیا نامرئی می شوند حسگر اثر انگشت از تمامی آیفون‌ها حذف می‌شود تولید هارددیسک ۴۰ ترابایتی برای اولین بار در جهان استفاده از ویندوز رایانه بر روی گوشی‌های سامسونگ علاقمندی تولیدکنندگان موبایل های اندرویدی به استفاده از سنسور تشخیص چهره لیست قیمت جدیدترین فلش مموری های موجود در بازار ۴۰درصد تولیدات علمی دنیا در حوزه نانو متعلق به ایران است چگونه موس و کیبورد مناسب انتخاب کنیم؟ این باتری در ۵ دقیقه دستگاه را شارژ می کند جایگزینی سیم‌کارت‌های فیزیکی با eSIM بازار کامپیوتر متاثر از تعطیلات و نرخ دلار شارژر بی سیم باتری خودرو از راه رسید لیست قیمت جدیدترین Mouse های موجود در بازار تولید تراشه با قابلیت تقلید از مغز انسان شارژ بی سیم خودروهای برقی ممکن شد کاهش مصرف آب کشاورزی به نصف با کمک اینترنت اشیا ابداع فناوری شارژ بی سیم برای دسترسی به برق در نقاط دورافتاده نسل هشتم پردازنده‌های اینتل از راه می‌رسد تولید نانوپوشش‌هایی برای افزایش مقاومت مکانیکی قطعات الکترونیکی مشخصات GTX ۱۰۷۰ Ti به بیرون درز کردند استفاده از سیستم تشخیص چهره به جای کارت بانکی در خودپرداز بانک چینی رهایی از جریمه های رانندگی با یک برنامه موبایلی اختراع چسب پوست برای حل مشکل چاقی دور شکم توضیح اپل درباره کارنکردن سیستم تشخیص چهره وضعیت اقبال تجهیزات کامپیوتری جانبی در بازار قدرتمند ترین رایانه رومیزی جهان ساخته شد کیبورد جدید لاجیتک مخصوص ویراستاران بهای کارت گرافیکی افزایش پیدا خواهد کرد مایکروسافت به دنبال تلفیق حسگر اثر انگشت و نمایشگر سکون بازار کامپیوتر در روزهای پایان تابستان+جدول این لباس کودک کوچک نمی شود! این دستگاه ضربان قلب را از زیر آوار ردیابی می کند آیا کامپیوتر شما می‌تواند Total War Warhammer ۲ را اجرا کند؟ همه فناوری‌های احتمالی "آیفون ۸" کنسول یا PC؛ کدام برای بازی بهتر است؟ هواوی در نمایشگاه ایفا از گوشی هوشمندش مبتنی بر هوش مصنوعی رونمایی می‌کند رقابت Play Station و Xbox تمامی ندارد ویژگی‌های فنی تلویزیون‌های QLED سامسونگ پشتیبانی مادربورد B۲۵۰ از ۱۹ کارت گرافیک به صورت همزمان رونمایی از ۳ رایانه قدرتمند برای اجرای بازی های رایانه ای نمایشگاه بین المللی الکترونیک ، کامپیوتر ، ماشین های اداری کیش با این فناوری جدید یخچالتان را کنترل کنید! +تصاویر درآمد میلیاردی اپل از کجا سرچشمه می‌گیرد؟ با کیبورد جدید SteelSeries از هشدارهای صوتی بی‌نیاز می‌شوید با کامپیوترهای MSI Infinite A دنیای بازی را در اختیار گیرید سیستم نیمه حرفه ای برای کار با نرم افزارهایی مانند ادوبی نهایت در صدا برای حرفه ها با کارت صدای Creative BlasterX AE-۵ ریزر ماوس گیمینگ Atheris را با شارژدهی ۳۵۰ ساعته معرفی کرد تولید نخستین لامپ‌های LED در کشور نخستین مرکز نوآوری لیزر افتتاح شد شاهکار جدید چینی ها با مادربرد iGame Z۲۷۰ Ymir U پردازنده‌های نسل هشتمی اینتل تا هفته‌ی بعد رونمایی می‌شوند سامسونگ دکس دریچه‌ای را به زندگی موبایلی نوین باز می‌کند تصاویری از یک جعبه گشایی کارت گرافیک AMD RX Vega ۶۴ سریع ترین سالید های کورسیر با نام Neutron NX۵۰۰ معرفی شدند ثبات بازار کامپیوتر در میانه تابستان با کیت جدید ریزر، هر جای اتاق خود را به ال‌ای‌دی‌های رنگی مجهز کنید قدرتی خالص با پاورهای جدید ENERMAX Platimax D.F فناوری اینترنت اشیا ال جی الکترونیک برای کنترل لوازم خانگی در هند قدرتمند ترین مادربردهای X۳۹۹ از سوی ایسوس معرفی شدند رکوردهایی که توسط iGame GeForce GTX ۱۰۸۰ Ti Kudan شکسته شد عدم پشتیبانی AMD X۳۹۹ از RAID های NVME رقابت گرم تازه‌نفس‌های بازار سخت‌افزار درآمد بازیکنان حرفه‌ای Overwatch چقدر است؟ کارت های گرافیک گیمینگ Radeon RX Vega سرانجام توسط AMD رونمایی شدند موبایل خود را به ویندوز ۱۰ متصل کنید چگونه بدون ماوس یا کیبورد با کامپیوتر کار کنیم؟ رایانه ارزان قیمت ویژه بازی های ویدئویی به بازار آمد سرمای بازار کامپیوتر در گرمای تابستان با اینترنت برای وسایلتان تصمیم بگیرید با این ۱۰ نکته کلیدی دراینستاگرام استاد شوید به روزرسانی جدید ویندوز ۱۰ پاییز عرضه می‌شود افول جهانی بازار کامپیوترهای خانگی بازار بی‌مشتری کامیپوترهای ALL IN ONE پلمپ در انتظار واحدهای عرضه کننده خدمات پس از فروش تقلبی احتیاط فروشندگان کامپیوتر در عرضه محصولات بازار فناوری اطلاعات پایش می شود ربات ها حرکات انسان را درک می کنند ورود ۲۱ قلم محصول فناوری اطلاعات ممنوع شد آغاز بازرسی و پایش واحدهای صنفی فناوری اطلاعات ذخیره در این سطح اشیا را سه بعدی ببینید! مادربوردهای X۲۹۹ ایسوس در یک مراسم اختصاصی در ایران رونمایی شدند ویندوز ۱۰ خود را حتما بروزرسانی کنید دقیق ترین لیزر جهان پس از ده سال تلاش دانشمندان ساخته شد انتقال گرما، سرما و درد در دنیای واقعیت مجازی ممکن شد ای ام دی سریع ترین کارت گرافیک دنیا را به بازار عرضه کرد بازار گرم خرید و فروش هدفون‌های بی‌سیم اولین کارت Vega شرکت AMD با قیمت ۹۹۹ دلار وارد بازار شد سیستم گیمینگ پیشنهادی میان رده کامپیوترهای All in one بازار را قبضه می‌کنند؟ چین و ساخت ابر کامپیوتری جدید که هشت برابر از قویترین مدل موجود قدرتمندتر است استفاده از موبایل به عنوان پاوربانک و نخستین صفحه نمایش موبایل با فناوری تلویزیون موشواره ای متفاوت که با آن مچ درد نمی گیرید پردازنده های تردریپر در سال ۲۰۱۷ تنها در محصولات دل استفاده خواهند شد خرید ۱۴ میلیارد دلاری آمازون دنیای فناوری را شوکه کرد فروش یک مدل قدیمی و سالم کامپیوتر اپل به قیمت ۳۵۵ هزار دلار iMac Pro کاملاً مجهز و با کیفیت با قیمت ۱۷۰۰۰ دلار رونمایی شد تجهیز کیبورد جدید مایکروسافت به حسگر اثر انگشت نسخه ویندوز شما تا چه مدت آپدیت های امنیتی را دریافت خواهد کرد؟ واقعیت مجازی در مسیر تسخیر دنیا تلویزیونی که قاب عکس می شود! قوی‌ترین نمونه iMac Pro جدید ۱۷ هزار دلار قیمت دارد! ژاپنی‌ها سریع ترین ابررایانه دنیا را می‌سازند امکان جستجوی ایموجی در جی بورد از طریق ترسیم با انگشت فراهم شد موس پد دارای قابلیت شارژ بی سیم هم تولید شد احتمال توقف عرضه برخی نسخه‌های ویندوز ۱۰ به علت شکایت اینتل تلفن‌های همراه چقدر پیشرفت خواهند کرد؟ AMD کارت‌ های گرافیک رادئون پرو WX ۲۱۰۰ و WX ۳۱۰۰ را برای ورک استیشن معرفی کرد فناوری مشکل وقفه تنفسی در خواب را حل می کند سخنرانی تیم کوک در دانشگاه MIT و طعنه به کامپیوترهای ویندوزی فرصت طلایی برای بازی‌سازان داخلی زوتاک کارت GeForce GTX ۱۰۸۰ Ti را با ابعاد کوچک معرفی کرد HP یک کیس اکسترنال کارت گرافیک ساخته است تولید کارت گرافیک خارجی برای تقویت لپ تاپ های ضعیف اچ پی خانواده کامپیوترهای گیمینگ Omen را بروزرسانی کرد خرید یک لپ تاپ "لنوو" چقدر آب می‌خورد؟ +جدول رایانه کارتی رونمایی شد! ساخت حسگری که نور مرئی و غیر مرئی را شناسایی می‌کند ایسوس از دو کامپیوتر جدید رونمایی کرد اینتل و کاهش قیمت یک شبه برای غافلگیری! اولین مادربرد X۲۹۹ از گیگابایت چگونه استفاده از «لیزر» تنفسی پاک فراهم می‌کند سامسونگ نقشه راه جامع تولید تراشه‌ با فناوری ۴ نانومتری را ارائه کرد یو اس بی های جدید به بازار می آیند تولید نسخه انحصاری ویندوز ۱۰ برای دولت چین اینتل با دو گام اساسی، فناوری تاندربولت ۳ را فراگیر می کند تولید یک پد لمسی به اندازه یک رومیزی تولید یک «ژاکت» برای حمل ۴۲ «گجت» تولید یک «ژاکت» برای حمل ۴۲ «گجت» رشد خیره‌کننده فروش هدست های واقعیت مجازی در آمریکا ابداع روشی برای تماشای تلویزیون توسط افراد نابینا-ناشنوا رایانه کوچک بدون فن Shuttle XC۶۰J با پردازنده Apollo Lake SoC رونمایی شد کامپیوتر اپل ۱ در یک مناقصه ۱۰۱ هزار دلار فروخته شد انویدیا کارت ارزان قیمت‌ GT ۱۰۳۰ را وارد بازار کرد سبک‌ترین ماهواره جهان ساخته شد تجاری شدن فناوری نسل پنجم تا سال ۲۰۲۰ رایانه با حافظه ۱۶۰ ترابایتی ساخته شد نحوه دریافت ضد باج افزار بومی Wanna Crypt با توجه به فروش بالا تعداد فروشندگان سرفس هاب در انگلستان افزایش می یابد انویدیا آینده‌ واقعیت مجازی را در تجربه‌ی چندکاربره می‌بیند ویندوز XP با وجود عدم پشتیبانی، همچنان سومین سیستم عامل محبوب جهان است پردازنده جدید و ده هسته ای اینتل برای گیمرها راهنمای خرید کارت گرافیک کامپیوتر انقلاب چیپ، واقعیت مجازی بهتری به ارمغان می‌آورد با این کیسه خواب در طبیعت آسوده بخوابید تاخیر در ترخیص برای جلوگیری از قاچاق سرفس لپ تاپ، کامپیوتری در برابر مک بوک ها معرفی کامپیوتری با مایعات خنک می‌شود چگونه مشکل خطوط عمودی ظاهر شده بر روی مانیتور را برطرف کنیم؟
برگشت به بالا