قاچاق کالا ۵۰ درصد کاهش یافت

عصر کالا- رئیس گل گمرک گفت: اکنون بیش از ۹۵ درصد عملیات گمرکی از طریق سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی انجام می‌شود، بنابراین بزرگترین دستاورد گمرک در دولت یازدهم را می‌توان گمرک دیجیتال عنوان کرد که این دستاورد در مدت ۳۵ سال پس از انقلاب از جمله بزرگترین تحولات گمرکی است.

شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۴:۰۰

قاچاق کالا ۵۰ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از ایلنا؛ سلامت اداری یکی از وظایف همه دستگاه‌هاست به ویژه دستگاه‌هایی‌ که با ارباب رجوع به شکل مستقیم در ارتباط هستند. به‌خصوص دستگاه‌هایی که وظیفه نظارتی وصول‌حقوق دولت را بر عهده دارند. برای ارتقاء سلامت اداری در طرح تحول اقتصادی پرورژه‌هایی دیده شده که یکی از این پروژه‌ها الکترونیکی کردن گمرکات برای جلوگیری از ارتباط رو در روی ممیز و مؤدی و به عبارت دیگر ارزیابی غیابی است.

در این راستا مسعود کرباسیان رئیس گمرک ایران در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار اقتصادی ایلنا به تشریح عملکرد دولت در این حوزه پرداخت:

ایلنا: برای ارتقاء سلامت اداری در گمرک چه اقداماتی را انجام داده‌اید؟

کرباسیان: امروز گمرک ما شبیه یک اتاق شیشه‌ای شده در حالی که این موضوع در گذشته وجود نداشت ، در حال حاضر همه اطلاعات و مجوزها در گمرک قابل ردیابی هستند و تمام پرونده‌ها در کمترین زمان ممکن قابل دسترسی است.

ما کاری کردیم که اطلاعات تجارت خارجی برای همه‌ی صاحبنظران و مردم به راحتی قابل دسترس باشد و چیزی برای پنهان کردن در گمرک نداریم، مقایسه کنید با گذشته که فقط در یک نمونه مجوز واردات انواع خودروهای بالای 2500 سی‌سی پورشه رو به اسم ساکنان ابوموسی تنب بزرگ و تنب کوچک دادند اما چه کسانی از آنها استفاده کردند بجز یه عده افراد خاص.

همچنین در موضوع مبارزه با قاچاق کالا ما بزرگترین کار را انجام دادیم، در ابتدا پروانه‌های کاغذی را حذف کردیم و به جای آن امروز پروانه الکترونیکی صادر می‌کنیم.

شما ببینید سالیانه چه میزان از این پروانه‌های کاغذی رو جعل می‌کردند و با یک پروانه چند محموله را به عمق کشور منتقل میکردند، معروف بود دفاتر میدان منبع آب در بندر عباس که کارشان جعل پروانه های گمرکی بود و با یک مهارتی آنها را صادر می‌کردند که حتی شناسایی پروانه اصلی و جعلی بسیار سخت بود.

ما امروز این پروانه‌ها را الکترونیکی‌کردیم و دیگر کسی نمی‌تواند آنها را جعل کند. اینکه میگوییم حجم قاچاق در دولت یازدهم کم شده یک دلیلش همین است، شما ببینید الان هر روزه حدود 10000 مورد نیروی انتظامی استعلام الکترونیکی محموله ها را از ما میگیرد و ما در کمترین زمان ممکن پاسخ آنها را میدهیم.

ایلنا:  گمرک در دولت تدبیر و امید چه اقداماتی انجام داده است؟

کرباسیان: گمرک در دولت یازدهم بزرگ‌ترین تحول در 3 دهه گذشته را رقم زد. با بازگشتم به گمرک در سال 1392، تلاش برای مکانیزه کردن رویه های گمرکی را آغاز کردم، از سال 1393 سامانه جامع گمرکی کلید خورد و با یک حرکت پرشتاب از سیستم سنتی گمرک عبور کرده و کار گمرک الکترونیکی را آغاز کردیم.

اکنون بیش از 95 درصد عملیات گمرکی از طریق سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی انجام می‌شود، بنابراین بزرگترین دستاورد گمرک در دولت یازدهم را می‌توان گمرک دیجیتال عنوان کرد که این دستاورد در مدت 35 سال پس از انقلاب از جمله بزرگترین تحولات گمرکی است.

البته باید بر این موضوع تاکید کنم که این دستاورد بزرگ با کمک دانش پژوهان بومی‌ و به دست توانمند جوانان تحصیلکرده دانشگاه تهران به ثمر نشسته است. 

ایلنا: نحوه اجرای سامانه جامع امور گمرکی را بفرمایید؟

کرباسیان: زمانی که ما در حال آماده‌سازی سامانه جامع گمرکی بودیم بسیاری به ما انتقاد می‌کردند که زیرساخت های لازم برای آن آماده نیست اما واقعیت این است که اگر ما در انتظار زیر ساخت‌ها می‌ماندیم ، 20 سال دیگر هم سامانه جامع گمرکی را نداشتیم. از همان روزهای ابتدای دولت یازدهم بحث راه‌اندازی سامانه جامع گمرکی بود که با استفاده از توان دانش‌پژوهان و با مشارکت کارشناسان دفتر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات گمرک ایران اجرایی شد.

بنابراین در راستای تکمیل گمرک الکترونیک و تکمیل روند هوشمندسازی فرآیند انجام تشریفات گمرکی پیاده‌سازی و اجرایی شد.

یکی از مهم‌ترین کارکردهای سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی این است که با اجرای این سامانه پروانه یا همان برگ سبز الکترونیکی شده است.

در واقع با حذف کاغذبازی‌ها، صدور پروانه گمرکی، منشا بسیاری از مشکلات و تخلفات گرفته شده بنابراین در فرایند صدور پروانه الکترونیک تبادل الکترونیک اطلاعات و اسناد میان سازمانهای و مراکزی مانند نیروی انتظامی‌و همچنین استعلام الکترونیکی انجام ‌می‌شود.

در عین حال این سامانه این قابلیت را برای صادرکنندگان و واردکنندگان ایجاد کرده است که در هر ساعت از شبانه روز نسبت به پرکردن فرم‌اظهار نامه، تحویل الکترونیکی اسناد به گمرک اقدام کنند.

این اتفاق در قسمت ترانزیت نیز صورت می‌گیرد و این سامانه به صورت هوشمند کنترل‌های لازم در اظهار نامه‌ها و تعیین مسیر را اعمال می‌کند.

همچنین طرح کارشناس مجازی از جمله مهمترین اقدامات این سامانه است، در گذشته وجود ارتباط مستقیم میان کارشناس و ارباب رجوع وجود داشت و همین شائبه فساد در سیستم اداری را افزایش می‌داد.

در حالی که با اجرای این سامانه ، دیگر هیچ تفاوتی میان اظهار کننده ها وجود ندارد و سیستم به صورت خودکار انتخاب می‌کند و امر کارشناسی در اسرع وقت انجام می‌شود. در واقع طرح کارشناسی مجازی از بسیاری از خطاها ، تخلفات و مراجعات جلوگیری می‌کند. دریافت الکترونیک مانیفست، سامانه آنلاین ارزش ، پنجره واحد مجازی، صندوق الکترونیکی از دیگر اقداماتی است که در سامانه گمرکی انجام می‌شود.

در عین حال، بدهی‌های گمرکی به صورت الکترونیک کنترل می‌شود، سامانه جامع بازبینی و حسابرسی پس از ترخیص تمامی‌اسناد را جمع‌آوری می‌کند و به صورت سیستمی‌ بین کارشناسان بازبینی توزیع می‌کند که در این امر نیز شخصی دخیل نیست.

ضمن آنکه اعمال بخشنامه‌ها و مقرارت نیز به صورت الکترونیکی است و حتی بیمه‌ها در گمرک به صورت هوشمند فعالیت می‌کنند. از جمله مهمترین کارکردهای این سامانه، بخش کارنه‌تیر است که در این بخش اطلاعات مستقیم از کشورهای مبدا و مقصد دریافت می‌شود که تحت قرارداد تیر الکترونیک «E-TIR» اجرایی می‌شود.

ایلنا:  نقش گمرک الکترونیک در تسهیل صادرات چطور است؟

کرباسیان: گمرک الکترونیک، انجام عملیات گمرکی را برای صادر کنندگان تسهیل کرده به این معنی که زمان ترخیص کالاها کوتاه‌تر شده و دیگر محصولات فساد پذیر مانند محصولات کشاورزی زمان زیادی را در گمرک نمی‌مانند و البته با حذف بروکراسی‌های اضافی بسیاری از رفت و آمدها حذف شده است.

اخیرا درگمرک جلسات متعددی برای تولیدکنندگان مختلف گذاشته شده است تا آنها نظرات و دیدگاه های خود در خصوص گمرک الکترونیک را عنوان کنند و با هماهنگی با تولیدکنندگان اقداماتی در جهت تسهیل صادرات انجام شود، در همین حال، مساله ورود موقت در بحث صادرات بسیار حائز اهمیت است و می‌تواند در کاهش قیمت تمام شده صادرات نقش موثری داشته باشد.

بنابراین گمرک ورود موقت را برای صادرکنندگان تسهیل کرده است. در عین حال، یکی از کارکردهای گمرک الکترونیک  دوراظهاری صادرات است که با راه‌اندازی سامانه اظهار از راه دور هر صادرکننده می‌تواند در هر زمان از شبانه‌روز برای پر کردن فرم اظهارنامه و تحویل الکترونیکی اسناد به گمرک اقدام کند.

همچنین بی نیازی به مراجعه حضوری صاحبان کالا و انجام تشریفات گمرکی به‌صورت غیرحضوری از جمله این موارد است، از دیگر قابلیت‌های سامانه در بخش صادرات انجام الکترونیکی بخشی از امور ارزیابی در محل و توزین و کنترل وسایل نقلیه حامل بار است.

ایلنا: همکاری‌های گمرکی با کشورهای دیگر در دولت یازدهم چگونه بوده است؟

کرباسیان: دروازه مشترک تبادل الکترونیک اطلاعات میان ایران با چند کشور با هدف تسهیل و تسریع تشریفات گمرکی شکل گرفت است. اخیرا با گمرک ارمنستان تفاهم نامه همکاری‌های گمرکی به امضا رسید‌. پس از آن نیز با روسیه توافق کردیم دروازه مشترک الکترونیک ایجاد شود.

قبلا با روسیه کانال سبزی را موافقت کرده بودیم که کالاهای صادراتی ایران به روسیه ، 15 درصد تخفیف حقوق گمرکی از روسیه داشته باشد و ارزش کالاهای صادره و وارده را گمرکات دو کشور با هم تبادل کنند.

در سفر نمایندگان گمرک به روسیه، فضای ایجاد تبادل الکترونیک اطلاعات ایجاد شده است، عملا دروازه مشترک الکترونیک میان دو کشور درست می‌شود که یک کشور کالا را ارزیابی، بازدید و پروانه صادر می‌کند و دیگر لازم نیست تمامی‌اقدامات گمرکی در هر دو کشور انجام شود. به طور مثال در گمرک ایران ارزیابی و در گمرک روسیه کنترل می‌شود که البته این اقدامات بالعکس نیز انجام میشود.

در کشورهای اتحادیه اروپا نیز اینگونه عمل می‌شود و اگر کشوری ارزیابی و بررسی می‌کند ، این اطلاعات برای کشورهای دیگر وجود دارد و نیازی به بررسی و ارزیابی مجدد در گمرکات دیگر کشورهای عضو اتحادیه نیست.

خوشبختانه پنجره تجارت گمرکی فرامرزی را ایجاد کرده‎ایم و در طول این مدت از طریق پنجره تجارت فرامرزی با آذربایجان و روسیه انجام می‌شود. اگر با چین، ترکیه و افغانستان هم شکل گیرد ، فراتر از سرزمین ایران عمل خواهیم کرد.

همچنین اولین موافقتنامه همکاری های گمرکی بعد از برجام با فنلاند امضا شد که زمینه ساز انجام موافقتنامه های گمرکی با دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. هیات مذاکره کننده اتریش و فرانسه در ماه جاری به ایران سفر می‌کنند و مذاکراتی خواهیم داشت.

اگر گمرک براساس اصل کاملة الوداد(most favored nation) با یکی از این کشورها به توافق برسد، می‌تواند با دیگر کشورها نیز همکاری داشته باشد.

در عین حال، سازمان جهانی گمرک ایران را به عنوان نمونه موفق (best practices) شناخته و از ایران خواسته است که تجربیات خود را در زمینه گمرک دیجیتال در اختیار دیگر کشورها قرار دهد.

ایلنا: میزان قاچاق از مبادی رسمی و غیر رسمی و تغییرات آن در دولت یازدهم را بفرمایید؟

کرباسیان: در سال 95  حجم قاچاق حدود 12 میلیارد و 600 میلیون دلار بود که از نظر ما همچنان حجم بزرگی است، اما این حجم نسبت به سال 92، 50 درصد کاهش یافته  است.

درسال 92، حجم قاچاق سالیانه کالا از 25 میلیارد دلار به 19 میلیارد و 800 میلیون دلار در سال 1393 رسید و  در سال 1394 به 15 میلیارد و 500 میلیون دلار کاهش یافت. به هر حال با وجود اینکه حجم قاچاق کاهش یافته اما ما همچنان این معضل را برای اقتصاد کشور تهدید می‌دانیم‌.

البته با توجه به نظارت الکترونیک از طریق ایکس-ری و نصب پلمپ‌های الکترونیکی، اتصال سیستمی‌گمرک‌های اجرایی مبدا و مقصد، ایمن‌سازی رویه‌های گمرکی، امکان قاچاق از مبادی رسمی‌کاهش یافته چراکه نقش عامل انسانی در فرایندها و ارتباط مشتری با کارکنان به صورت حداقلی است.

در سال 1392 حجم کشفیات 9 هزار میلیارد ریال بود. در سال 1393 این میزان 2 برابر (18 هزار میلیارد ریال) شد و در سال 1394 به 55 هزار میلیارد ریال رسید. در سال 1395،  146 هزار میلیارد ریال قاچاق در سال 1395 کشف شد. در واقع توان کشف قاچاق در گمرک الکترونیک افزایش یافته است.

برچسب ها

کالای قاچاقتجارتدولت
مطالب مرتبط بیشتر
ستاد تنظیم بازار با پیش فروش لوازم خانگی موافقت کرد افزایش قیمت کالاهای تولید داخل اعتماد مردم به دولت را کاهش می‌دهد کالاهای قاچاق دیگر گارانتی نمی‌گیرند جلوگیری از ورود گوشی قاچاق از آثار دولت الکترونیک است درآمد دولت با اجرای رجیستری موبایل ۱۹۵درصد افزایش یافت ورود ۱۳۳۹ قلم کالا به کشور ممنوع شد خروج ۸ میلیون دلار ارز برای واردات قاچاق و چنگال+ جدول مقاومت در بازار تلفن همراه به سبک فروشگاه های اینترنتی تراز تجاری کشور در بهار ۹۷ مثبت شد کشف کالای قاچاق ۶۰ میلیاردی در غرب استان تهران ممنوعیت‌های جدید کالا‌های وارداتی موجب تشدید قاچاق می‌شود؟ واردات ۱۳۳۹ قلم کالا ممنوع شد ۱۰ مقصد اول کالاهای صادراتی ایران حدود ۷ میلیارد کالای قاچاق در گچساران کشف شد ۲۲۰ میلیون دلار کالا از استان مرکزی صادر شد واردات دوباره جان می‌گیرد؟ قاچاق‌چیان آرایشی، برنده اصلی افزایش تعرفه واردات گلوگاه‌های ارزی قاچاق مسدود شود حذف دلار از سیستم گزارشگری گمرک کلید خورد + جدول نحوه واردات ته لنجی ها مشخص شد قاچاقچیان کدام کالا بیشترین سود را می‌برند؟ ۱۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرزهای کردستان کشف شد سامانه پنجره واحد تجاری در حال به روز رسانی است صادرات ۲.۷ میلیارد دلاری ایران به افغانستان در سال گذشته تجارت ایران و آمریکا افزایش یافت کاهش تعرفه واردات تنها راه حل مقابله با قاچاق نیست ۱۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در فارس کشف شد ۴.۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در محور شهرکرد - اصفهان کشف شد ۹۹ درصد پوشاک چینی و ترک قاچاقی به ایران می‌آید! سوخت مهمترین کالای قاچاق از کشور و پوشاک بیشترین کالای وارداتی قاچاق مبارزه با قاچاق برای حمایت از کالای ایرانی قاچاقچی گوشی تلفن در بانه ۱۳ میلیارد ریال جریمه شد قاچاق کامیونی مواد چرم‌سازی از گمرک! سه عملیات موفق کشف کالای قاچاق در گمرک توقیف لنج حامل کالای قاچاق در پارسیان ایکس‌ری کانتینری موبایلی در گمرک سرخس افتتاح شد ۲ محموله البسه خارجی قاچاق در مراغه توقیف شد گوشی‌های بلاک شده در رجیستری به کشورهای دیگر قاچاق می‌شوند؟ واردات ۷ میلیاردی قلم موی نقاشی به کشور+جدول انسداد مرزها گامی مهم جهت کنترل قاچاق کالا به داخل کشور است قاچاق ۲.۶ میلیارد دلاری پوشاک درخواست ۸۰ شرکت از ۳ برند موبایل برای ایجاد نمایندگی در ایران برای ثبت‌سفارش کالا هیچ مشکلی وجود ندارد افزایش ۱۸ درصدی صادرات کالا‌ی ایرانی به چین مقابله با قاچاق ارز تشدید می‌شود توقف صدور کارت بازرگانی برای افراد غیر تاجر توقف صدور کارت بازرگانی برای افراد غیر تاجر وجود مشکل در ثبت سفارش کالاها امحاء ۷۰ تن لوازم آرایشی و ۲۴ تن مواد خوراکی قاچاق سامانه ثبتارش به سامانه جامع تجارت منتقل شد سامانه جامع تجارت تنها درگاه ثبت سفارش کالا روسیه به دنبال افزایش تجارت با ایران فرآیند ساماندهی ثبت سفارش ابلاغ شد شناسه کالا، بستری مهم برای مقابله با قاچاق بزرگترین پرونده های قاچاق مربوط به لوازم خانگی است فضای خرید و فروش کالای قاچاق در خرده فروشی‌ها نا امن شود بزرگترین پرونده‌های قاچاق مربوط به لوازم خانگی‌ است طرح رجیستری تلفن همراه تا پایان فروردین ماه تکمیل می شود سامانه مرکزی قاچاق کالا و ارز راه اندازی می‌شود فردا، آخرین مهلت رجیستری گوشی‌های تلفن همراه کالاهای وارداتی از گمرک کد رهگیری دارند افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت خارجی کالا در سال ۹۶ کاهش ۲۵میلیارد دلاری قاچاق کالا محدودسازی واردات پوشاک به مناطق آزاد در دستور کار است مرجع صدور مجوز ثبت سفارش گمرک نیست ترانزیت کالاهای ترکیه به قطر از مسیر ایران قاچاق کالا اصلی ترین معضل پیش روی تولید داخلی است کشف یک محموله حاوی کولرگازی قاچاق در کبودرآهنگ دستگاه قضایی از قاچاق کالا و ارز جلوگیری می کند هیچ وارداتی بدون ثبت سفارش دیگر به رسمیت شناخته نمی شود صادرات ایران به روسیه ۳۰ درصد افزایش یافت آمادگی ایران برای تجارت آزاد با ازبکستان + کالاها پیش بینی افزایش ۸ میلیارد دلاری صادرات افزایش ۶.۵۶ درصدی صادرات غیرنفتی در سال ۹۶ حمایت از کالای ایرانی و کیفی سازی صادرات تصمیم جدید دولت درباره ورود کالای همراه مسافر پویش حمایت از کالای ایرانی برای توسعه صادرات به عراق گمرک سومین منبع تامین درآمد‌های دولت تعیین مهلت ۱۸۰ روزه برای ورود کالای ثبت سفارش شده با روشهای غیر بانکی+سند اجرای طرح ریجستری ۱۰ میلیارد تومان برای دولت درآمدزایی داشت کره جنوبی روی کالاهای وارداتی آمریکا تعرفه وضع می کند سالیانه یک‌میلیون دستگاه تلویزیون به کشور قاچاق می‌شود قاچاق کالا، یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار فرصت شغلی را در کشور نابود کرده است تکمیل سامانه‌های رصد معابر و جاده‌ها برای مبارزه با کالای قاچاق در ۹۷ وصول ۳۴.۶ هزار میلیارد تومان عوارض و مالیات در سال گذشته برای مبارزه با قاچاق ارز چه خواهید کرد؟ مردم به کالاهای ایرانی اعتماد کنند برندسازی و جلوگیری از قاچاق از الزامات حمایت از کالای ایرانی است معرفی ماشین ترجمه ایرانی توسط جهرمی انهدام انبار دپوی کالای قاچاق در کنگاور برای حمایت از کالای ایرانی باید با میلیاردها دلار قاچاق کالا مقابله کرد حمایت از کالای داخلی نیازمند مبارزه جدی با قاچاق کالاست فرآیندهای گمرکی و تجاری شفاف شد جولان کالاهای قاچاق در بازار شب عید کاهش میزان قاچاق کالا به ۱۱ میلیارد دلار میزان قاچاق حدودا ۱۱ تا ۱۲ میلیارد دلار محاسبه می شود افزایش ۲۳ درصدی کشفیات کالاهای قاچاق تمام مدلهای تازه‌وارد گوشی موبایل مشمول رجیستری می‌شوند بانه،حوزه‌ای برای عرضه کالای قاچاق یا شهر ارزان فروشی؟ «اظهار قبل از ورود کالا» در بنادر باهنر و خرمشهر عملیاتی شد کالاهای مکشوفه قاچاق در ۴ گروه طبقه‌بندی شد توزیع یک میلیون و هشتصد هزار بسته لوازم التحریر فقط ۵ درصد از سیگارها قاچاق هستند آغاز توزیع کالاهای اساسی با قیمت مصوب از امروز در استان تهران صادرات ایران به چین افزایش یافت قاچاق کالا یک میلیارد دلار کاهش یافت سه روش برای تعیین تکلیف کالاهای قاچاق ۶۳ درصد لوازم آرایش ایرانی‌ها قاچاقی تامین می‌شود چرا مرزنشینان نمی‌توانند این کالاها را وارد کنند؟ برند ایرانی نیاز به بازسازی و بازتعریف دارد الزامی شدن کد شناسه بین المللی برای کالاهای وارداتی کالاهای قاچاق توقیفی خریدار ندارد کشف و ضبط بیش از ۱۵۰۰ قلم کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی صدور "برگ خرید" فروش کلیه کالاها الزامی شد+سند دریافت ۱۳۷۹۶۵ شکایت در خصوص کالا و خدمات در ۹ ماهه امسال امروز برندها جایگاه کشورها را تعیین می‌کند به قوانین قاچاق به صورت کیفی توجه نمی‌شود افزایش جستجوی گوشی و لپ تاپ در مرزهای ورودی آمریکا قطع گوشی و تبلت‌های ثبت‌نشده اپل آغاز شد قطع ارتباط تلفن‌های همراه ثبت نشده ازامروز فروش عینک‌ قاچاق در فضای مجازی اختصاص بیشترین واردات به کالاهای واسطه‌ای و سرمایه‌ای سهمیه واردات پوشاک و کالای همراه مسافر در مناطق آزاد اعلام شد درآمد گمرک به ۳۳ هزار میلیارد تومان رسید شیوه نوین' اظهار قبل از ورود کالا 'در بزرگترین گمرک کشور عملیاتی شد اعتبار ثبت سفارش کالاها ۹۰ روزه شد بودجه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیش از ۲ برابر افزایش یافت خداحافظی با قاچاق و دزدی تلفن همراه در ایران روزانه ۳۳۰۰ کانتینر کالای قاچاق به کشور وارد می‌شود مسیر ورود کالای قاچاق از گمرک بسته است ساخت برچسب های هوشمند امنیتی کالا با فناوری نانو کنترل هوشمند ۱۰۰۰۰۰۰ کانتینر در سال جاری در گمرک بخشنامه جدید کالای همراه مسافر ابلاغ شد ۱۰۰ درصد کالاهای وارداتی از گمرک کنترل می‌شود مبارزه با قاچاق کالا با راه‌اندازی‌ سامانه‌های هوشمند اخذ مجوز برای صادرات کالاهای قاچاق الزامی شد تشدید بازرسی‌های گسترده برای کشف کالای قاچاق در اصناف دستورالعمل ترخیص کالاهای معاف از پرداخت تعرفه راهکارهای پیشگیری از قاچاق لوازم خانگی. لیست کالاهای غیراستاندارد توقیفی اعلام شد فاز دوم طرح کنترل تصویری کالا عملیاتی شد قاچاق برنج صفر شد کشف ۲۳ کانتینر پوشاک قاچاق قاچاق کالا کاهش یافت فروش هاردها و کارتریج‌های تقلبی ۴۳ هزار پرونده قاچاق کالا در کشور تشکیل شده است وضعیت اقبال تجهیزات کامپیوتری جانبی در بازار انهدام ۲۸ تُن کالای قاچاق در ۳ استان محموله میلیاردی لوازم خانگی قاچاق به ساحل نرسید بیش از ۲۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در تهران کشف شد کشف بیش از ۲میلیاردریال کالای قاچاق با بسته بندی تقلبی در البرز توقیف محموله ۶ میلیاردی کالای قاچاق در چهارمحال و بختیاری رشد ۲۲۰ درصدی کشف کالای قاچاق در البرز ۱۰۹پرونده قضایی در گمرکات استان مرکزی تشکیل شد به‌ازای هر۱۰۰میلیون تومان قاچاق کالا دو شغل از بین می‎رود دستگیری ۹۸ قاچاقچی طی ۴۸ ساعت گذشته در هرمزگان ترکیه از خاک ایران به قطر کالا صادر می‌کند کشف ۸۴۰ میلیارد ریال کالای قاچاق، توسط دریابانان بوشهر هر گوشی، یک دفتر خدمات الکترونیکی محکومیت ۳۵ میلیاردی قاچاقچیان کالا در استان مرکزی ۹۰۰ میلیون تومان کالای قاچاق امحا شد کشف کالای قاچاق به ارزش ۵ میلیارد در ملارد تحویل یک ساعته کالای قاچاق درب منزل عامل قاچاق لوازم‌خانگی در قزوین تعزیر شد خدمات یکپارچه تامین اجتماعی روی موبایل ارائه می شود دو سوم نیاز کشور به لوازم خانگی از طریق قاچاق است عرضه قاچاق در فروشگاه‌های اینترنتی کشف ۷۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در همدان ساز ناکوک صنعت کیف و کفش در ایران احتیاط فروشندگان کامپیوتر در عرضه محصولات اجرای فاز دوم طرح مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه توقیف ۳ لنج حامل کالای قاچاق در آبهای کیش آغاز بازرسی و پایش واحدهای صنفی فناوری اطلاعات بیشترین آمار کالای قاچاق در لرستان ۴ میلیارد قطعات «پیانو» قاچاق در یزد کشف و ضبط شد خرید خارجی ۱۱۴ کالای مشابه تولید داخل ممنوع شد شگرد جدید قاچاقچیان برای قاچاق کالا ثبت ۱۵ هزار کالای ایرانی در سامانه ملی تدارکات انهدام ۳ باند بین المللی قاچاق کالا در کرمان نقش آفرینی اصناف در جلوگیری از قاچاق کالا به بازار هماهنگی گمرک و وزارت صمت برای ساماندهی بازار پوشاک واردات ۱۰ گروه کالایی بدون شناسه ممنوع شد + سند محموله کولرهای گازی قاچاق در یزد متوقف شد ۷۰ هزار دوربین مدار بسته قاچاق کشف شد جریمه ۳ میلیاردی برای قاچاقچی گوشی تلفن همراه کشف ۱/۵ میلیارد ریال لوازم خانگی قاچاق در جوانرود جزئیات قانونمند کردن واردات قاچاق و راه‌اندازی سامانه آن دستورالعمل جدید برای حذف قاچاق ۱۶۲ کالای کشاورزی از ابتدای تیرماه توقیف لوازم خانگی میلیاردی قاچاق کشف یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق درشهرضا جزئیات جدید نحوه بررسی موارد مظنون به کالای قاچاق در گمرک تجارت ایران و بلاروس الکترونیکی می‌شود ارزان‌فروشی کالاهای قاچاق در فروشگاه‌های اینترنتی ۸۵ درصد کالاهای وارداتی، واسطه‌ای است کشف کالاهای قاچاق ۳۵ میلیاردی در هرمزگان نخستین دستگاه ایکس-ری پرسرعت وارد کشور شد کم‌کاری دولت‌ها عامل گسترش باج‌افزار اخیر است کشف یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در شازند کاهش حدود ۵۰ درصدی حجم قاچاق سالانه کالا در دولت یازدهم تاخیر در ترخیص برای جلوگیری از قاچاق کشف یک میلیارد ریال کالای قاچاق در چهارمحال و بختیاری کشف ۳۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در یک ماه موفقیت در مبارزه با قاچاق کالا بدون برخورد با مافیا ممکن نیست قاچاق گسترده کالا برخی صنوف را در کشور از بین برد بازار لوازم خانگی ؛ باثبات اما خالی از تقاضا حمل بار بدون ثبت در سامانه جامع انبارها ممنوع شد بیش از ۱۸۰ ماشین لباسشویی قاچاق در ماهشهر کشف شد تصاویر قاچاقچیان کالا را منتشر کنید تمام روزنه های مربوط به واردات غیر رسمی باید شناسایی و مسدود شود قاچاق، درد مشترک دو صنعت اشتغالزای کشور کشف انبار ۲۰میلیارد تومانی تلویزیون قاچاق حجم کالای قاچاق سالانه حدود ۲۵ میلیارد دلار است تبدیل روستای «رمکان» به قطب لوازم خانگی جزیره عوارض کالای وارداتی در راستای حمایت از تولیدکنندگان داخلی باشد دولت برای فروش کالای قاچاق کارمزد ۱۰ درصدی تعیین کرد جلوگیری از ورود ۸۳ محموله غیر استاندارد به کشور تولید در ۹۵ ،فروش در ۹۶ هر ساعت ۶ کانتینر پوشاک قاچاق وارد کشور می‌شود! کشف بیش از ۲ میلیارد ریال کالای قاچاق در مازندران تاریخ توزیع کارت های خرید کالای ایرانی اقدام شایسته دولت یازدهم است کشف محموله ۱۰ میلیاردی مواد محترقه چینی ها این گونه جریمه شدند پیامک های ارسال کالای قاچاق از شهر مرزی بانه به سراسر کشور یخچال با این حجم، چگونه از مرزها به پایتخت منتقل می‌شود؟ یخچال با این حجم، چگونه از مرزها به پایتخت منتقل می‌شود؟ کالاهای ثبت نشده در سامانه جامع، قاچاق محسوب می‌شوند جزییات توقیف ۲۰ دستگاه خودرو سبک و سنگین حامل کالای قاچاق در هرمزگان شناسایی ۱۲۲ واحد متخلف در بخش های عرضه کالا ،خدمات و گردشگری درگیلان تحویل کالای قاچاق درب منزل+عکس کشف میلیاردی انواع کالای قاچاق در میناب کشف میلیاردی انواع کالای قاچاق در میناب
برگشت به بالا